2. el bilgisayar toplanır mı?

Bütçe
20000
1080 ti 2060 i paramparça eder, yer yer 6600 ide geçebilir ama ben olsam 6600 tercih ederim 2060 sa asla tercih edilmemesi gerekir 1080 ti varken
Tam onu yazmaya gelmiştim hocam.
1080 Ti nedir hocam bu bütçeye en kötü 2060 vs alın ve her site için şikayet var sıkıntı olursa her marka sizinle ilgilenir. İkinci elden trilyarlarca kat iyidir karar sizin.

Hatta 1080ti fiyatına rx 6600 alabilirsiniz ikinci elden
1080ti zamanına göre çok üst düzey bir ekran kartı. 2060'tan kat kat daha iyi. Daha iyi anlamanız için donanım arşivinin videosunu izleyebilirsiniz

Tam onu yazmaya gelmiştim hocam.

1080 Ti zamanına göre çok üst düzey bir ekran kartı. 2060'tan kat kat daha iyi. Daha iyi anlamanız için Donanım Arşivi'nin videosunu izleyebilirsiniz.

2060 derken bahsettiğim güncellik NVIDIA 10 serisine sürücü güncelleştirmesi yapmayacak artık güvenlik güncelllemeleri yapılacak alacağınız kart uzun süre kullanılmış olacağı için ömrü de pek fazla olmaz artık yeni oyunlarda kas gücüne ekstra yeni teknolojiler baz alınarak optimizasyonlar adam gibi yapılmıyor daha güncel karta yönelmelisiniz 6600 aynı fiyatta en mantıklısı olacaktır bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı