Sistemi satan arkadaştan rica et, deneme amaçlı 1-2 gün kullan. Kullandığın zaman PC değerlerini ve Kasa içinin resmini yolla. Ama o işin içinde bir iş var. ALMA derim ben.
Kafadan konuşmayalım ha... Sen öneri mi istemeye geldin yoksa bu sistemi savunmaya mı? Savunacaksan git al birader. Ben olsam almazdım. Tekrar yazıyorum "Eskidi".
Kafadan konuşmayalım ha... Sen öneri mi istemeye geldin yoksa bu sistemi savunmaya mı? Savunacaksan git al birader. Ben olsam almazdım. Tekrar yazıyorum "Eskidi".
Sana bir şey söyleyeceğim. GTX 680 ile GTX 770'in performansları eşdeğer. Bu nedenle o paraya güncel ve eşit hatta azıcık daha performanslı bir sistem toplayabilme imkanı varken neden GTX 680'li bir sistem alacaksın ki?
O sistem isterse 5.000 TL'ye alınmış olsun. Güncel ürünler almak her zaman daha iyi ve avantajlıdır. GTX 8XX serisi çıkacakken gidip 680 alınmaz. İkinci el olması da cabası.
Sana bir şey söyleyeceğim. GTX 680 ile GTX 770'in performansları eşdeğer. Bu nedenle o paraya güncel ve eşit hatta azıcık daha performanslı bir sistem toplayabilme imkanı varken neden GTX 680'li bir sistem alacaksın ki?
Evet mükemmel bir cevap evet 770 alırsam güncel fakat mesela anakartı 600 tllik pro bir anakart benim alacağım ise 220 tllik asusm5a97 alacağım ram 8gb içinde olan ise 16 gb alacağım kasa zalman ama 2 . eldeki kasa ise 600 tllik bir kasa bu bu konuda kararsızım.