Kargoya verilince hesaba para geçiyor ayrıca takip numarası gözüküyor ama sizin adresininizin yakınına gönderiliyor ve sarı siteyi aradığınızda bir şey yapamayız diyorlar
Biliyorum o modeli ama mekanik klavyeye geçmek istiyorum. Şuanki klavyem de ASUS TUF K5 gayet iyi aslında ama görüntü olarak biraz yıprandığı için değiştirmek ve mekanik klavyeye geçmek istiyorum.
Bilgilendirme kısmında da teslim alıp onaylandıktan sonra satıcıya ücret aktarılır diye belirtilmiş. Öyle bir şey yapılabileceğini sanmıyorum hesabı ele geçirmedikleri sürece O fiyat bandında ben de araştırma yaptım biraz ama düzgün markaların ürünlerine denk gelemedim pek o yüzden ikinci ele başvurmak istedim. İkinci el almazsam da biraz daha erteleyeceğim klavye işini muhtemelen.
Bilgilendirme kısmında da teslim alıp onaylandıktan sonra satıcıya ücret aktarılır diye belirtilmiş. Öyle bir şey yapılabileceğini sanmıyorum hesabı ele geçirmedikleri sürece O fiyat bandında ben de araştırma yaptım biraz ama düzgün markaların ürünlerine denk gelemedim pek o yüzden ikinci ele başvurmak istedim. İkinci el almazsam da biraz daha erteleyeceğim klavye işini muhtemelen.
Aliexpress'e, Amazon'a falan da göz attım hocam o tarz klavyeler için ama hep TKL veya %60 klavyeler var. Numpadli olanları da hep değişik renklerde üretmişler o yüzden içime sinen bir klavye bulamadım.
Aliexpress'e, Amazon'a falan da göz attım hocam o tarz klavyeler için ama hep TKL veya %60 klavyeler var. Numpadli olanları da hep değişik renklerde üretmişler o yüzden içime sinen bir klavye bulamadım.
Prime'ım var evet ama içime sinen bir klavye göremedim orada bütçeme uygun. Evet bilinir bir marka olsa daha iyi.
RGB takıntım da yok bu arada. Sadece karışık renk yanan ve ayarlanamayan klavyeleri sevmiyorum. Tek renk ayarlayabileceğim veya hiç ışığı olmayan bir klavye bile olur benim için kalitesi iyi olduğu sürece.