2. el DDR4 RAM alınır mı?

Rolex56

Hectopat
Daha fazla  
2x8GB DDR4 3200MHz RAM alacağım amacım sıfır almak sıfır sistem topluyorum arkadaşıma toplarken Apacer RAM'leri 700 TL gibi bir fiyata aldık. Şu an 1100 TL gibi bir fiyata satılıyor aynı değerlerde farklı marka RAM'ler ikinci el alınır mı? RAM'de garanti olması gerekiyor mu ya da yakında indirim gibi bir şey gelir mi?

Valla hocam dün başka şehirden bir laptop RAM'i aldım ne test yaptırdım ne bir şey parasını yolladım otobüse verdi 2 saat sonra aldım kullanıyorum. Memtest bile yaptırmadım. Ha siz bunları yaptırın tanıdık olayı bence daha sıkıntılı tanımadığım satıcılar tanıdıklarımdan daha sağlam çıktı :) Öte yandan RAM'ler artmış ikinci elleri daha çok artmış taksitle sıfır almak daha mantıklı gelmiyor değil. Ama denk gelirse ikinci el de öcü değil onu demek istedim.
Ya dediğim gibi, mesela öğrencisin cebinden koyup biriktirmişsin, senin için gidecek 50 liranın bile değeri oluyor. O yüzden o riske girmeye gerek yok diyorum. Yani düzenli işi olan birisiysen zaten giden 700-800 liraya üzülmezsin, peşine bile düşmezsin belki. Ama arkadaşının durumu öyle değil sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı