2. el Deore setli Salcano Astro alınır mı?

mikewazowski

Kilopat
Şu bisiklet sizce 15.000 TL'ye değer mi? Deore setli olmasa bu fiyata kesin değmezdi ama deore setli olduğu için değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bisiklet hakkında bilginiz var mı?

Şu bisiklet sizce 15.000 TL'ye değer mi? Deore setli olmasa bu fiyata kesin değmezdi ama deore setli olduğu için değer mi?

Bisiklet kötü değil ama yine de ben o fiyata değmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca Kron TX150 almanızı da önermem.

Kanka 15.000 TL'ye 2.el olarak bunun iki katı daha iyi bisiklet alacakken sıfır almam açıkçası.
Tekrar düşündüm de alınabilir aslında.
Bu konuyu bisiklet forum sayfalarında açarsanız size daha iyi bilgi verebilirler.

Salcano Astro 2017 model. Çok eski Kron TX150'yi bizzat kullandım güzel bir bisiklet.
Bu iki bisikletin alakası bile yok. Birisi şehir diğeri dağ bisikleti.

Salcano Astro 2017 model. Kron TX150'yi bizzat kullandım güzel bir bisiklet.

Bisiklet temiz ise modelin önemi yok. Ben 2018 model Carraro Big 929 kullanıyorum gayet iyi. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Bu iki bisikletin alakası bile yok. Birisi şehir diğeri dağ bisikleti.

Bisiklet temiz ise modelin önemi yok. Ben 2018 model Carraro Big 929 kullanıyorum gayet iyi. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Siz iyi bakıyorsunuz diye herkes iyi bakacak diye bir kaide yok. Arada 7 yıl var o bisiklete illaki bir zarar gelmiştir.

Salcano Astro'nun 2. eline 15k verilmez.

Siz iyi bakıyorsunuz diye herkes iyi bakacak diye bir kaide yok. Arada 7 yıl var o bisiklete illaki bir zarar gelmiştir.

Bende ikinci el aldım zaten geçen yaz. Arkadaş kontrol edilecek yerlere baktığı, kendisi denediği sürece bir sıkıntı yok. Bence parasını Kron çöpüne vermemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…