mikewazowski
Kilopat
Normal Astro değil zaten parçaları daha iyi.Salcano Astro'nun 2. eline 15k verilmez.
Normal Astro değil zaten parçaları daha iyi.Salcano Astro'nun 2. eline 15k verilmez.
Siz iyi bakıyorsunuz diye herkes iyi bakacak diye bir kaide yok. Arada 7 yıl var o bisiklete illaki bir zarar gelmiştir.
Salcano Astro'nun 2. eline 15k verilmez.
Normal Astro değil zaten parçaları daha iyi.
Kron gibi bir markaya çöp demeniz saçma. Kullanan çok kişi gördüm herkes memnundu. Yarış,dağ ve yol bisikletleri farketmeksizin.Bende ikinci el aldım zaten geçen yaz. Arkadaş kontrol edilecek yerlere baktığı, kendisi denediği sürece bir sıkıntı yok. Bence parasını Kron çöpüne vermemeli.
Tamam öyle diyorsanız öyle olsun. Anlatamam size.Kron gibi bir markaya çöp demeniz saçma. Kullanan çok kişi gördüm herkes memnundu. Yarış,dağ ve yol bisikletleri farketmeksizin.
Kron gibi bir markaya çöp demeniz saçma. Kullanan çok kişi gördüm herkes memnundu. Yarış, dağ ve yol bisikletleri fark etmeksizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.