2. El Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

batuhan2552

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Ben Ağustos'un sonunda erasmus için yurt dışına çıkacağım. Laptopum olmadığı için laptop almayı düşünüyorum ama 2.el olacak. Dizüstü bilgisayarlardan anlamıyorum, hiç tecrübem olmamıştı. Yurt dışında gündelik kullanım, kod yazmak, wow ve dota auto chess gibi çok bir sistem istemeyecek oyunları açacak bir laptop arıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?

Bütçenizi harcamayın. Yurt dışında aynı paraya daha ucuza bilgisayarlar bulabilirsiniz. Benim arkadaşım bir dönem İngiltere'ye gidip 2. el Mac Book alırdı ve geldiğinde burada satardı. Aradaki fark en azından tek yön uçak bileti kadar oluyordu.

Bütçenizi harcamayın. Yurt dışında aynı paraya daha ucuza bilgisayarlar bulabilirsiniz. Benim arkadaşım bir dönem İngiltere'ye gidip 2. el Mac Book alırdı ve geldiğinde burada satardı. Aradaki fark en azından tek yön uçak bileti kadar oluyordu.
Oda bir seçenek fakat Mac İstemiyorum. Biraz komik olacak ama kullanamıyorum zor geliyo.

İstanbul'da cihazlar daha pahalı F/P 2 tane buldum İzmir'de tanıdık varsa sadece elden ikisinden birini alın sizin işinizi fazlasıyla görür. HP AY100NT X9Z21EA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 697147681
Anladım teşekkür ederim. Ayarlamaya çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı