2. el DualSense alınır mı?

Kubilays59

Hectopat
1750 TL fiyatına 2. el son sürüm garantisi bitmiş DualSense alınır mı? Ürün daha önce bir kere değiştirilmiş yanında servis değiştirme belgesini vereceğini söylüyor. Sahibinden Param Güvende ile satıyor.

1750 TL fiyatına 2. el son sürüm garantisi bitmiş DualSense alınır mı? Ürün daha önce bir kere değiştirilmiş yanında servis değiştirme belgesini vereceğini söylüyor. Sahibinden Param Güvende ile satıyor.
Sorun çıkarsa ne yapacaksın garantisi bitmiş dualsense'i?

Eğer tamir konusunda becerikliysen ki çok da zor değil, denildiği gibi orijinalse alınır. Bir "sorun çıkarsa" düşük bir miktar masraf ile tamir edebilirsin çoğu durumda.

Sorun çıkarsa ne yapacaksın garantisi bitmiş DualSense'i?

Haklısınız ama bütçem çok yok 2. el piyasası da aşırı saçma garantili ürünleri 2700 civarı satıyorlar sıfırı internette ki fiyatı 2900 zaten.

Eğer tamir konusunda becerikliysen ki çok da zor değil, denildiği gibi orijinalse alınır. Bir "sorun çıkarsa" düşük bir miktar masraf ile tamir edebilirsin çoğu durumda.

Parçaları evet çok pahalı değil sorunun nerede olduğunu bulmak kolaysa tamirden yana sıkıntım olmaz.

Eğer sıfır alırsam ne garantili olması lazım ithalatçı mı Bilkom mu?

Tamir parçaları orijinalliği bozsa da, bozulan orijinal dualshock v2 cihazımı tamir etmem 130 liraya mal oldu ve yenisini almaya kalksaydım sözde orijinal olan kollar halbuki asla o parayı hak etmiyor, 3000 lira bandında masrafa sokacaktı beni.

Benim kullandığım site burası.

Tamir parçaları orijinalliği bozsa da, bozulan orijinal DualShock V2 cihazımı tamir etmem 130 liraya mal oldu ve yenisini almaya kalksaydım sözde orijinal olan kollar halbuki asla o parayı hak etmiyor, 3000 lira bandında masrafa sokacaktı beni.

Benim kullandığım site burası.

Garanti olmadığı süreçte bozulursa tamir ediyorlar mı parasıyla peki?

Tamiri ben parça alarak yaptım. Tamir için gittiğim dükkanda bana yanlış hatırlamıyorsam 300-500 arası bir fiyat söylediler. Ben de böyle bir yola başvurdum.

Parasıyla yapan yeri bulmak kolay hocam. Her türlü tamir ettirirsiniz. Fakat orijinal parça ile değiştirirler mi sanmıyorum zaten fiyatına göre aşağı yukarı anlarsınız. Eğer büyük mağazalardan aldıysa onları kullanamazsınız fakat esnaf modelinde olan kendi servis/garanti sistemleri olan dükkanlara giderseniz yardımcı olabilirler. Tamir ettirmek zor değil her türlü hallederiz.

Parasıyla yapan yeri bulmak kolay hocam. Her türlü tamir ettirirsiniz. Fakat orijinal parça ile değiştirirler mi sanmıyorum zaten fiyatına göre aşağı yukarı anlarsınız. Eğer büyük mağazalardan aldıysa onları kullanamazsınız fakat esnaf modelinde olan kendi servis/garanti sistemleri olan dükkanlara giderseniz yardımcı olabilirler. Tamir ettirmek zor değil her türlü hallederiz.

Anladım hocam sağ olun. İndirimleri bekleyip sıfır alabilirim belki karne zamanı gelince girer mi indirime bilmiyorum da ithalatçı garantililerde sorun çıkar mı peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı