2. el DualShock 4 alınır mı?

Bütçe
800
Tanesi 400-500 TL'ye bulunabiliyor. 2 tane alacağım için çok pahalı olmaması lazım. Tabii ki orijinal değil, ama orijinal olmaması nasıl bir etki oluşturur bilmiyorum. Hemen bozulur mu? Alınır mı sizce? Yoksa bir tane Logitech F310 mu almak mantıklı? Veya başka öneriniz varsa öneride bulunabilirsiniz, Logitech F310 ve F710'dan başka. PC'de kullanacağım.

Bu arada konuyu 2. el olarak açtım ama sıfır satılan replika kollar da var Trendyol'da vs. onlar 500-600 TL onlardan bahsediyorum. Normalde sahibinden ikinci el satılıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Replika ürünlerin kaliteleri soru işaretli evet orijinalin kalitesinde replikalarda mevcut ancak gerçekten kötü kontrolcülerde mevcut biraz kumar olur. F310 çok uzun zamandır piyasada olan ve her şeyiyle bilinen bir kontrolcü memnun kalırsınız veya bilgisayar için kullancaksanız ikinci elden Xbox 360'ın orijinal kontrolcüleri mevcut değerlendirebilirsiniz.

Replika ürünlerin kaliteleri soru işaretli evet orijinalin kalitesinde replikalarda mevcut ancak gerçekten kötü kontrolcülerde mevcut biraz kumar olur. F310 çok uzun zamandır piyasada olan ve her şeyiyle bilinen bir kontrolcü memnun kalırsınız veya bilgisayar için kullancaksanız ikinci elden Xbox 360'ın orijinal kontrolcüleri mevcut değerlendirebilirsiniz.
Xbox'ın kol tasarımını sevmiyorum. Bu zamana kadar kullandığım tek kol DualShock.

Logitech F310 indirime girmez mi bu aralar?

Xbox'ın kol tasarımını sevmiyorum. Bu zamana kadar kullandığım tek kol DualShock.
Tercih meselesi F310 daha mantıklı olur o zaman replika üründen. DuaLShock 3'ü de bulmanız mümkün o zaman keza ikinci elden. Xbox kontrolcüleri Windows'ta Plug&Play ve ayarlama olmaksızın çalıştığından önermiştim siz bilirsiniz konfor tercihi tamamen.

Tercih meselesi F310 daha mantıklı olur o zaman replika üründen. DuaLShock 3'ü de bulmanız mümkün o zaman keza ikinci elden. Xbox kontrolcüleri Windows'ta Plug&Play ve ayarlama olmaksızın çalıştığından önermiştim siz bilirsiniz konfor tercihi tamamen.
Aynen biliyorum. Şu an kullandığım DualShock 3'ü bilgisayarda Xbox 360 Controller olarak göstererek düzgün şekilde oynayabiliyorum. Ama tasarımını beğenmiyorum dediğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı