2. el ekran kartı alınır mı?

Mining yapılan ekran kartı ile oyun oynanan ekran kartı karşılaştırmaları var, mining genelde vram kullandığından, oyunlar da cayır cayır gpu kullandığından ve kartın en pahalı parçası (neredeyse kartın kendisi kadar pahalı) gpu olduğundan mining yapılan kart eski değilse bana göre bir bakıma daha avantajlı, sorunun cevabı ikinci el kart elbette alınabilir.

Bütçeniz nedir hocam?
Genelde ikinci elde fiyatlar sıfırlardan daha yükseklere koyuluyor ondan sordum bir bakınayım bende.

Hocam 8K ya çıkabiliyorum Max o yüzden 2. el e yeltendim.
Mining yapıldığını maalesef anlayamazsınız.
Belki kart çok yıpranmış duruyorsa anlayabilirsin.
Termal pedlere bakabilirsin ama bunlar varsayımdır.

Gelelim 2. el ekran kartı alınır mı sorusuna :

Evet temiz olduğundan eminseniz alınabilir.
Teşekkürler.
VGA Zotac RTX3060 Twin Edge OC 12g (GDDR6, HDMI 2.1, 3xdp 1.4a,) VGA Zotac RTX3060 Twin Edge OC 12G (GDDR6,HDMI 2.1,3xDP 1.4a,) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Fiyatı çok uygun. Niye böyle anlamadım ama düşünülebilir.
Teşekkürler bakacağım.

Alınır. Mining'e öcü gibi bakmanın bir mantığı yok. Mining yapılmış kart daha az yıpranır oyun oynanmış karta göre, ayarlar doğru şekilde yapıldıysa tabii. Test sonuçları ısı açısından padlerin durumunu bildirir size, gittiğinizde fanları dinleyin. Performans farkı diye bir şey olmaz zaten.

Haklısınız.
Bence alınabilir. Kartın içinin açılıp açılmadığı , dış kozmetiği ve yük altındaki sıcaklıklarına bakarak alıp almayacağına karar verebilirsin.
Teşekkür ederim.
Mining yapılan ekran kartı ile oyun oynanan ekran kartı karşılaştırmaları var, mining genelde vram kullandığından, oyunlar da cayır cayır gpu kullandığından ve kartın en pahalı parçası (neredeyse kartın kendisi kadar pahalı) gpu olduğundan mining yapılan kart eski değilse bana göre bir bakıma daha avantajlı, sorunun cevabı ikinci el kart elbette alınabilir.
Teşekkür ederim.
Mining o kadar kötü bir şey değil ayrıca piyasadaki 2. ellerin çoğunda mining yapılmıştır.

Doğrudur. Bilmediğimden sordum mining yapılıca yıpranıyormuş gibi lanse ediliyor da genelde.

VGA Zotac RTX3060 Twin Edge OC 12g (GDDR6, HDMI 2.1, 3xdp 1.4a,) VGA Zotac RTX3060 Twin Edge OC 12G (GDDR6,HDMI 2.1,3xDP 1.4a,) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Fiyatı çok uygun. Niye böyle anlamadım ama düşünülebilir.
Hocam tekrardan baktım, evet yurtdışıymış sıkıntı çıkabilir. Önermiyorlar sanki.
Kartın garantisi varsa alınır, diğer türlük büyük risk.

Garantisi mevcut olanlara bakıyorum hocam ama genelde başka ülkelerden gelenler oluyor sizce sıkıntı çıkarır mı?

Garantisi Türkiye'de geçerli olduğu sürece sorun olmaz.
Teşekkür ettim. Dikkat edeceğim.
Hiç bulaşma derim belki dolandırıcı olabilirler bir bakarsın 4MB ekran kartı gönderip parayı alıp kayıplara karışabilirler.

Ben de bundan korkuyorum hocam ama test yapsam ya da video kaydı alsam belki sıkıntı çıkmaz diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı