2.el ekran kartı alınırken nelere dikkat edilmeli?

Merhaba, ikinci el ekran kartı alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum, o yüzden en küçük detayları bile söylerseniz çok sevinirim. Özellikle kartın sağlam olup olmadığını nasıl anlarım, madencilikte kullanılıp kullanılmadığını nasıl kontrol edebilirim gibi konularda yardım edebilir misiniz? Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Merhaba, ikinci el ekran kartı alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum, o yüzden en küçük detayları bile söylerseniz çok sevinirim. Özellikle kartın sağlam olup olmadığını nasıl anlarım, madencilikte kullanılıp kullanılmadığını nasıl kontrol edebilirim gibi konularda yardım edebilir misiniz? Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Furmark testi gibi testler yaptırın. Kaç derece sıcaklıkta çalıştığına bakın. Fanlarının çalışıp çalışmadığına, vidalarının açılıp açılmadığına bakın. Garanti ve faturası varmı diye sorun.

Hangi kart? Genel olarak bu videoda her şeyi anlatıyor arkadaş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madencilikte kullanıp kullanılmadığını anlama şansın yok, karşı taraf spesifik olarak belirtmediyse. Fanları doğru çalışması önemli. Furmark testi yaptırıp değerleri anormal derecede olup olmadığını kontrol edin. Her şeyden önemlisi modelini bilgisayardan bakarak doğrulayın.

Hocam aldığınız kişi ile görüntülü konuşup oyun testlerine performans testlerin yapmasını rica edebilirsiniz (siz de onun monitörünü göreceksiniz ). Aynı şekilde kartı inceleyebilirsiniz çizik falan var mı diye. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mining yapılmışmı, kartta sararma(soğutma bloğunun çevresinde çip tarafında vb.) Veya terleme(kartın üstünde gözükür ıslak gibi.)Kartta güvenlik etiketi duruyor mu garantisi, faturası, kutusu var mı bakın. Herhangi bir çizik. Hasar var mı ve vidalarda iz var mı bakın. FurMark testi yapın yanında GPU Z açık olsun sensors kısmından değerleri izleyin. OCCT VRAM testi yapın. Ağır oyunlarda test yapın(RDR 2 gibi kartı zorlayan oyunlar olabilir.)Ve şu videoyu izlemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı