2.el ekran kartı alırken mining yapıldığı nasıl anlaşılır?

Phomeus

Kilopat
Letgo'dan Gigabyte RTX 2060 almak istiyorum fiyatı bayağı uygun geldi (5000TL) mining yapıldığını nasıl anlarız ve alırken nelere dikkat etmem gerekir. Ürün açıklaması "ürün İtopya faturalı 9 ay 2021 faturalı istenilen teste açık gelip bakıp değerlendirebilirsiniz. Kutu fatura mevcut güvenlik bandrol üzerin de" böyle. Bir sıkıntı çıkarır mı?

Sıcaklık değerleri.
Alırkende termal macun fan vb

Öncelikle o kartın sıfır fiyatı şuan 6.3k. Buyurun Link Çok fazla bir fiyat biçmişler. Ben MSI 2060'ı 3k'ya aldım bunun bir bilgisini vereyim. Mining yapıldığını anlayamazsınız hiçbir program ile. Ama sıcaklık değerlerini belirli testlere sokarak gözlemleyip kartın ısınıp ısınmadığına bakabilirsiniz. Eğer normale göre fazla ısınıyorsa aşınmış ve yorulmuş olabilir kanaatıne varabilirsiniz.

Bunu anlamanin bir yolu olduğunu sanmiyorum tamamen saticinin vicdani ile alakali bir durum. Gerekli isi testlerini yaparsiniz anormal derecede isinmiyorsa kart yipranmamis demekdir gece gunduz calisan mining kartlarinin isi degerleri normalden farkli cikiyor cunku.

Attığınız site güvenilir mi hocam? Diğer sitelerde de genelde kutusuz satılıyor onların da mining kart olduğu söyleniyor.

Letgo'dan nasıl alacaksın? Dur tahmin edeyim. Parayı yollayacan sonra patlayacan.

Hayır kendi şehrimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…