2. el ekran kartı alırken neye dikkat edilmeli?

En az 20 dakika FurMark testi isteyin, sıcaklıklara bakın. Eğer malum siteden alacaksanız mümkünse GeT ile alışveriş yapın.

O zaman test isteyin ve mümkünse elden alın hem böylelikle test etme şansınız da olur. GeT, ''S'' ile başlayan sitenin ödeme yöntemi. İlk önce parayı alıp site havuzunda bekletiyor, ürün size ulaşıp onay verdikten sonra ise satıcıya gönderiliyor. Siz bir sorun bu site üzerinden satmasını. Ayrıca kaça buldunuz merak ettim. Şimdi baktım da kart 1500-1700 TL arasında satılıyor.

O zaman test isteyin ve mümkünse elden alın hem böylelikle test etme şansınız da olur. GeT, ''S'' ile başlayan sitenin ödeme yöntemi. İlk önce parayı alıp site havuzunda bekletiyor, ürün size ulaşıp onay verdikten sonra ise satıcıya gönderiliyor. Siz bir sorun bu site üzerinden satmasını. Ayrıca kaça buldunuz merak ettim. Şimdi baktım da kart 1500-1700 TL arasında satılıyor.
900₺ye bulmuştum ama benden önce başkası yazmış :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı