MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.
Kurduktan sonra ayarlara giriyorsun ve izleme ekranında şunları seçiyorsun (sol taraflarındaki tik işaretine basarak). FPS kısmını seçtiğinde OSD'de göster çıkmaz onu kendin seçersin sonra en alttan tamam der çıkarsın.
Eki Görüntüle 1278380
Eki Görüntüle 1278381
Eki Görüntüle 1278382
Eki Görüntüle 1278383
Eki Görüntüle 1278384
Eki Görüntüle 1278385
Bundan sonra şu üzerinde "60" sayısı yazan yere tıklıyorsun ve açılan pencereden "On Screen Display Zoom" olanı bir tık sağa çekersin ki adam gibi gör.
Eki Görüntüle 1278394
Eki Görüntüle 1278395
Buraya kadar doğru yaptıysan oyuna girdiğinde sağ üst köşede veriler çıkacaktır benimki gibi.
% işareti kullanımı gösterir, bu senin için en önemli kısım. Üstteki ekran kartı alttaki işlemci kullanımı olur. Ben bu şekilde kullanıyorum örnek bir video mu da atıyorum.
Sen de herhangi bir oyuna girip bu kullanım yüzdelerinin nasıl olduğunu söylersen neye ihtiyacın olduğunu söyleyebilirim.