2. el ekran kartı almak mantıklı mı?

Güvenlik bandrolü duruyor mu, neden satıyor, ne kadar kullanmış, FurMark testi atsın, en önemlisi de kutusu var mı? Kutusunu atan insanlar hor kullanır genelde.

Hocam FurMark testleri var attığın ekran kartında oradan bakın yorumlayabilir misiniz kart nasıl.

Arkadaşlar mining olabileceğini firinlanabilecegini ben de biliyorum ben sizce FurMark testleri nasıl kart nasıl diye açmıştım konuyu.

Hocam ben de çok kararsız kaldım bu piyasada bu paraya sıfır ekran kartlı sistem toplayamam bilgisayarımı satıp alacağım bu kartı elimde patlarsa çok kotu olur en çok korktugumda kart firinlandiysa ve 2 3 aya elimde kalırsa fena olur mining falan pek önemli değil kısa süre yapıldıysa oyun oynanan karttan iyi çalışır zaten.

Son düzenleme:

Hocam eğer ilgilenir isen elimde 3 yıllık RX 570 var. Mining yapılmamış bilgine. Biliyorum verdiğin örnekle biraz alakasız ama eğer 2.el o kartları alamama durumun olursa diye uygun fiyatlı olarak aklında bulunsun dedim.

Sıkıntı yok hocam aklımda bulunsun 570 düşünmüyorum iyi satışlar size de.

Sıcaklığı güzel ancak yüzde kaç fan hızında bu sıcaklıkta.

Ayrıca Param Güvende olmadan kesinlikle almazdım.

Yok hocam elden alacağım zaten nakit iş yaparım kargoyla denemeden almam.

Sana katılıyorum 2 ay mining yapılmış bir kart aldım fiyatı da mining yapılmamış kartlarla neredeyse aynı fiyattı ve aslında performans olarak da mining yapılmamış gibiydi ama satıcı sağ olsun yalan atmadan düzgünce söyledi 2 ay mining yapıldığını.

2. el GTX 1080 bulsam performansı nasıldır.

Mağazadan almanı tavsiye ederim şahıslar malın arkasında durmayabiliyor. 2.el her türlü daha mantıklı. Mining kazım olması kartı öldürmez hatta iyi şartlarda kazım yapılmışsa oyundan daha soğuk çalışmış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…