2. el ekran kartı almak mantıklı mı?

Güvenlik bandrolü duruyor mu, neden satıyor, ne kadar kullanmış, FurMark testi atsın, en önemlisi de kutusu var mı? Kutusunu atan insanlar hor kullanır genelde.

Hocam FurMark testleri var attığın ekran kartında oradan bakın yorumlayabilir misiniz kart nasıl.

Arkadaşlar mining olabileceğini firinlanabilecegini ben de biliyorum ben sizce FurMark testleri nasıl kart nasıl diye açmıştım konuyu.

İyi de çıkabilir elinde de patlayabilir ama piyasa başka seçenek bırakmıyor insana. Normalde 4070 alacaktım ama fiyatlar 20k ya vurunca alamıyorum maalesef ben de şu anda 2.el 3080 ekran kartlarına bakıyorum. Mesela satıcının birden çok ekran kartı satışı varsa, kartın içi açılmışsa ben tercih etmem. Satıcıdan FurMark testi istersin sıcaklıklar iyiyse ya elden ya da Param Güvende ile alabilirsin.

Hocam ben de çok kararsız kaldım bu piyasada bu paraya sıfır ekran kartlı sistem toplayamam bilgisayarımı satıp alacağım bu kartı elimde patlarsa çok kotu olur en çok korktugumda kart firinlandiysa ve 2 3 aya elimde kalırsa fena olur mining falan pek önemli değil kısa süre yapıldıysa oyun oynanan karttan iyi çalışır zaten.
 
Son düzenleme:
Selam hocalarım ben 15 k ya bir sistem diziyorum işlemciden kasaya kadar hepsi 10 k tuttu ve sıfırlar fakat sıfır bir ekran kartı alamıyorum. Alabileceğim tek ekran kartı 1650 onu da almak istemiyorum çünkü şu anki bilgisayarımda o var ve model yükseltmek için satıyorum bende 2. el 5 k ya ekran kartları baktım AMD kartlarda WattMan sorunu olacağından istemiyorum NVIDIA içinde RTX 2060 ve 2070 kartları önüme çıktı sizce alınır mı? Beğendiğim kartı aşağıya koyuyorum;

Temiz duruyor ayrıca elden alacağım yani test etme şansım olur test ederken nelere bakmaliyim.

Hocam eğer ilgilenir isen elimde 3 yıllık RX 570 var. Mining yapılmamış bilgine. Biliyorum verdiğin örnekle biraz alakasız ama eğer 2.el o kartları alamama durumun olursa diye uygun fiyatlı olarak aklında bulunsun dedim.
 
Hocam eğer ilgilenir isen elimde 3 yıllık RX 570 var. Mining yapılmamış bilgine. Biliyorum verdiğin örnekle biraz alakasız ama eğer 2.el o kartları alamama durumun olursa diye uygun fiyatlı olarak aklında bulunsun dedim.

Sıkıntı yok hocam aklımda bulunsun 570 düşünmüyorum iyi satışlar size de.

Sıcaklığı güzel ancak yüzde kaç fan hızında bu sıcaklıkta.

Ayrıca Param Güvende olmadan kesinlikle almazdım.

Yok hocam elden alacağım zaten nakit iş yaparım kargoyla denemeden almam.
 
Bitcoin kazısı demen bile olay hakkında ne kadar bilgin olmadan korktuğunu göstergesi. Düzgün şartlarda Bitcoin mining yapılmış kartların hiçbir sıkıntısı yoktur. Herhangi bir madencilik faaliyetinde kullanılması performansını da etkilemez. Ekran kartını alırken yapılacak stres testleri ile sıkıntı olup olmadığını kolaylıkla görebilirsiniz.

Sana katılıyorum 2 ay mining yapılmış bir kart aldım fiyatı da mining yapılmamış kartlarla neredeyse aynı fiyattı ve aslında performans olarak da mining yapılmamış gibiydi ama satıcı sağ olsun yalan atmadan düzgünce söyledi 2 ay mining yapıldığını.
 
Mağazadan almanı tavsiye ederim şahıslar malın arkasında durmayabiliyor. 2.el her türlü daha mantıklı. Mining kazım olması kartı öldürmez hatta iyi şartlarda kazım yapılmışsa oyundan daha soğuk çalışmış oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı