Arkadaşlar, iadeden kastettiğim şey mesela önce o parça gelecek, ben onu deneyeceğim ben beğenmezsem tekrardan geri verebiliyor muyum? Param Güvende seçeneği bulunuyor alacağım üründe. Ekran kartı alacağım.
Arkadaşlar, iadeden kastettiğim şey mesela önce o parça gelecek, ben onu deneyeceğim ben beğenmezsem tekrardan geri verebiliyor muyum? Param Güvende seçeneği bulunuyor alacağım üründe. Ekran kartı alacağım.
hocam öncelikle imkanınız varsa bi kargocunun yanında açın başka bir şey gelme ihtimaline karşı baktınız ekran kartı her şeyi tek bir video halinde çekin kargocudan alirken takip deneyene kadar mahkemelik olay olursa kuvvetli bi delil olur baktınız bozuk alicida iadeyi kabul etmiyor mahkemeye gider olay videoyu verirsiniz haklı çıkarsınız ama siz paranızı alana kadar mahkeme olayı vs 1 yılı bulur.