2.el ekran kartı kargodan teslim alındığında neler kontrol edilmeli?

Nixoles

Femtopat
Daha fazla  
Sari siteden 1850 TL'ye Param Güvende ile RX 570 4 GB aldim satici 3 aylik oldugunu ve yurt dışından aldigim icin faturasi garantisi yok dedi. Şu anki ekran kartim cok dusuk kaldigi icin ve diger kartlara gore ucuz oldugu icin aldim yarin kargoya verecek. İlk geldiginde hangi testlere sokmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor? 200-300 lira ucuza alacağım die paramin cop olmasini istemiyorum simdiden teşekkürler.

Sari siteden 1850 TL'ye Param Güvende ile RX 570 4 GB aldim satici 3 aylik oldugunu ve yurt dışından aldigim icin faturasi garantisi yok dedi. Şu anki ekran kartim cok dusuk kaldigi icin ve diger kartlara gore ucuz oldugu icin aldim yarin kargoya verecek. İlk geldiginde hangi testlere sokmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor? 200-300 lira ucuza alacağım die paramin cop olmasini istemiyorum simdiden teşekkürler.

Kartın öncelikle tornavida vurulup vurulmadığını kontrol edin yurt dışı dahi olsa vidalarda garanti stickeri olması lazım.
Sonra stres testine sokun.
Sürücülerini kurun ve 1 saat kadar testte bırakın.
Donma mavi ekran reset ısı vs olmaz ise sorun yok demektir.
Hatta satıcıdan video isteyebilirsiniz test yapılırken.

Hayırlı olsun öncelikle. Pek sağlıklı bir yöntem değil 2.el ekran kartı almak ama malum günümüz şartları. Ben olsam ilk olarak fanları kontrol ederdim direkt. Onun dışında ileri düzey kontrol yapmak biraz işin mühendislik tarafını bilmeye kaçıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı