2. el ekran kartı testleri nasıl yapılır?

Guc tuketimini anlik olarak nasıl gorebilirim?

Ben olsam PSU alana kadar çalıştırmazdım onu PSU ile.

Testlerini yapmam lazim hocam şu an goruntu veriyor 56 derecede calisiyor FurMark testine sokuyim mi 5 dk lik falan?

Power limiti -20 yaptim MHz leride -100 dusurdum guc tuketimi dusmezmi bayağı.

GPU-Z ile takip edebilirsin.
1719387930027.png

Guc tuketimini anlik olarak nasıl gorebilirim?

Testlerini yapmam lazim hocam şu an goruntu veriyor 56 derecede calisiyor FurMark testine sokuyim mi 5 dk lik falan?

Power limiti -20 yaptim MHz leride -100 dusurdum guc tuketimi dusmezmi bayağı.
Boşta 56 dereceyse o kartın bakıma da ihtiyacı var, kartı elden mi aldın sen yoksa internet üzerinden mi?

Hocam PSU da birkac koruma oldugunu biliyorum yani besleyemeyecegi bir yuke girerse kendini kapatir diye dusunuyorum bir de sadece ekran karti icin yuk altindayken bir sorun olmaz bende 336 watt verebiliyor sonucta FurMark testi falan yapsam bir sorun olmaz gibi geldi internette videolarina baktigimda ekran siyah falan oluyor PC kapaniyor ama donusturucuden biraz korkuyorum şu an soguk.

Sürücü kurulu mu normalde tüketimi göstermesi gerekiyor.

Kurulu hocam uygulamasinda nerede gosterir.

Hocam PSU da birkac koruma oldugunu biliyorum yani besleyemeyecegi bir yuke girerse kendini kapatir diye dusunuyorum bir de sadece ekran karti icin yuk altindayken bir sorun olmaz bende 336 watt verebiliyor sonucta FurMark testi falan yapsam bir sorun olmaz gibi geldi internette videolarina baktigimda ekran siyah falan oluyor PC kapaniyor ama donusturucuden biraz korkuyorum şu an soguk.

Kurulu hocam uygulamasinda nerede gosterir.

GPU-Z üzerinde göstermesi gerekirdi, FurMark'ı aç bakalım GPU-Z de açık olsun ekranda board Power Draw yazması lazım.

GPU-Z üzerinde göstermesi gerekirdi, FurMark'ı aç bakalım GPU-Z de açık olsun ekranda board Power Draw yazması lazım.

Tamam hocam FurMark aciyorum -20 Power limit vardi zaten kablolarin sicakligini falan kontrol edeceğim isinirsa direk kapatirim.

Hocam bir problem olmadi isinma falan PSU'ya baktim oda soguk gibiydi watt degeri Max 100W gordum ama ekran kartini Total kullanimi olmadigi yaziyor sadece chip 100W kullandi Max fotolarida atim.

1719388463821.png

1719388452980.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı