2.el Fantech EOS Pro gamepad alınır mı?

ubeyyk

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX1650ti
i5 10.nesil
24GB ram
Meslek
Paramedik
Hocam bu gamepad güzel. Ancak pazarlık teklif ederseniz alınabilir. Bu fiyata alınabileceğini pek zannetmiyorum. Satıcıyla sıkı bir pazarlığa girin. Eğer 1500'den aşağı inmiyorsa gale Hall veya shooter 3 iyidir. Eğer risk alırım diyorsanız connectgame'den EasySMX x10 alabilirsiniz. Ya da bu bütçede 1800-1900 civarı Machenike G1 Pro alabilirsiniz.

Hocam ikinci el piyasasında aşırı kötüyümdür. Temiz mıdır bilemem ancak sıfır ayarındaysa fiyatını hak eder. 1500 TL olsa tadından yenmez. İlk attığınız satıcı da 6 Haziran'da almış. O da yeni. Onunla bir pazarlık yapın derim.

@founderkral satan kişiyle iletişime geçtim fakat Param Güvende ile satmam diyor ben bunu nasıl alacağım?

Hocam bu gamepad güzel. Ancak pazarlık teklif ederseniz alınabilir. Bu fiyata alınabileceğini pek zannetmiyorum. Satıcıyla sıkı bir pazarlığa girin. Eğer 1500'den aşağı inmiyorsa Gale Hall veya shooter 3 iyidir. Eğer risk alırım diyorsanız connectgame'den EasySMX X10 alabilirsiniz. Ya da bu bütçede 1800-1900 civarı machenike G1 Pro alabilirsiniz.

Hocam önerdiğiniz ürünü sarı siteden 1250'e aldım. Satıcı ürünün yurt dışı sıfır olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
@founderkral satan kişiyle iletişime geçtim fakat Param Güvende ile satmam diyor ben bunu nasıl alacağım?

Hocam önerdiğiniz ürünü sarı siteden 1250'e aldım. Satıcı ürünün yurt dışı sıfır olduğunu söyledi.
Ne zaman aldınız hocam :). İlk satıcıya pek güvenmeyin o zaman. Ayrıca yurt dışı dediyse EasySMX'e kesin TEMU'dan satın alınmıştır.

Machenike G1 Pro aldım, biraz pazarlıkla 1250'e anlaştık.

Hocam bende de aynısı var ve Temu üzerinden aldım. Benimkinde bağlantı problemleri ortaya çıktı. Şu anda sadece kabloyla oynayabiliyorum. Bunlara dikkat edin.

Daha jelatinleri bile açılmamış üründen sorun çıkacağını zannetmiyorum, yani inşallah😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı