2. el fare alınır mı?

Bütçe
200-300
Gerçekten 300TL'ye buldum, almalımıyım?
Kartta fazla param olmadığı için sadece bir tane alabilmiştim. Kullanmaya devam ediyorum.
İkinci el olarak da alınabilir. Gerçi ikinci el bile sayılmazlar. Satıcının yazdıkları büyük ihtimalle doğrudur. Size kalmış ama en iyi tercih bu gibi. Sıfır olduğuna emin olduğunuz birini almanız daha iyi.

Diğerleri 350tl üstü değişiyor, satıcıya bir kaç şey sormak gerek.

Temiz duruyorsa, garanti, kutu, fatura tamsa alınır. Kargo paketinin video çekerek açın.

1,5 sene once GPX Superlight aldim. Sadece switchlerini degistirdim cift tikladiklari icin. Onun disinda sapasaglam ve hala kullaniyorum.

Viper Mini almistim ikinci el, onda da basta sorun yoktu ancak sonrasinda arka tarafindan yavas yavas kabuk kismi acilmaya basladi. Garantiye verdim, degisim urununu de kapali kutu sattim.

Teknoloji sans isidir ama alirken pek cok buyuk markanin sorunsuz urunlerini tercih edebilirsin. Varsa yurtici ve garantisi olan bir urun alin ki en azindan sorun yasarsaniz guvenceniz olur.

Buna ne dersiniz? Garantili, kutu ile beraber gönderiliyor ve 15 saat kullanılmadığı söylenmiş.
Diğerlerinden en iyisi bu gibi.

Satıcı bir şeyler yazmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221127-022446_Dolap.png
    267 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20221127-022442_Dolap.png
    362,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20221127-022536_Dolap.png
    142,2 KB · Görüntüleme: 35
Bütçem 1.el ürünlere yetmediği için Trendyol'un dolap uygulamasından istediğim farelere baktım, garantisi devam eden birçok temiz ürün buldum, sizce almalı mıyım? Alırken kesinlikle ne olması gerek?
ben önermem 0 al az daha yükselt

iyi o zaman hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…