Siz öylemi yapıyorsunuz? Öylesine merak ettim dolap kullanıyorsanız ürün sattığınız hesabın ismi nedir?Temiz sağlam olsa bile o Mouse'nin masaya kaç defa kırılmasına vurulduğunu bilmiyoruz.
Siz öylemi yapıyorsunuz? Öylesine merak ettim dolap kullanıyorsanız ürün sattığınız hesabın ismi nedir?Temiz sağlam olsa bile o Mouse'nin masaya kaç defa kırılmasına vurulduğunu bilmiyoruz.
Hocam Mouse hediye geldi masaya vurmuyorum, Dolap hesabım yok satışla ilgilenmiyorumSiz öylemi yapıyorsunuz? Öylesine merak ettim dolap kullanıyorsanız ürün sattığınız hesabın ismi nedir?
İçini ve dışını video eşliğinde kontrol ve temizlikten geçireceğim.
Rampage derseniz 48.kattan aşağı atlıyorum hemen.
100TL? 2016'da falan mı aldınız.
Gerçekten 300TL'ye buldum, almalımıyım?Bir zaman önce Amazon'da satılan HK Gaming Mira M/S mouse'ların fiyatlandırmasında sanıyorum ki bir hata olmuştu ve 160TL gibi bir fiyata satıldılar. Yurtdışı fiyatı 40-50 dolar idi.
İkinci el olarak sarı sitede 300TL'ye satıyorlar. Büyük ihtimal neredeyse hiç kullanılmamışlardır. Hatta birkaç tane alıp da satanlar var diğer ilanlarına bakarak kullanılmadığına bir tık daha emin olunabilir. Almayı düşünürsen önerim Mira M seçmen.
İçini ve dışını video eşliğinde kontrol ve temizlikten geçireceğim.
Rampage derseniz 48.kattan aşağı atlıyorum hemen.
100TL? 2016'da falanmı aldınız.
Merakım için özür diliyorum, ne aldınız sorabilirmiyim? İndirimde ise bana 100tl mouse aldım yazacağınızı düşünmüyorum.2 ay önce.
bunu eklemeyi unutmuşumbu paraya alınabilecek en iyi mouse![]()
Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.751,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 300TL oldu bunlar, bende bunları düşünüyordum ama 2. Elde istediklerimi bulurum dedim.
Rampage atarsam aşağı atlayacaktın ben de seni düşündüğümden fiyatı arttırdımHocam 300TL oldu bunlar, bende bunları düşünüyordum ama 2. Elde istediklerimi bulurum dedim.
Merakım için özür diliyorum, ne aldınız sorabilir miyim? İndirimde ise bana 100TL mouse aldım yazacağınızı düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.