2. el Ford Focus 2 nasıldır?

Mondeo çok güzel ya
Yeni kasa mondeo lar hakkında bir şey diyemem duruşları ve özellikleri çok güzel. Amma eski kasa 2012-2014 model trend alacaktım 2015 yılında, gittim Ataşehir de bir scoda bayisinden satılıktı baktım. Güzel ama araç ağır ve focusla aynı motoru kullanıyor ama mondeo focusa nazaran ağır olan bir araç ve bence seriliği hızlanması bir tık daha geride. Ha birde ağır olmasından mütekabil yakıt tüketimi dizel için söylüyorum focusa göre çok daha fazla.

Birde mondeo kullanan bir arkadaşın söylediğine göre kronik bir motordan ses gelme ötme problemi varmış benim değil kullanıcı arkadaşın yorumu.

Motorin daha ucuz değil mi?

Örnek veriyorum dizel şehir içinde 100Km'de 6 litre yakıyorsa benzinli araçta bu rakam 7.5l civarı olabilir. Dizelin daha az yakıyor denmesinin sebebi bu yüzden. Yakıt masrafı anlamında kesinlikle daha avantajlı. Alıcaksanız TDCİ motora sahip bir focus öneririm. Pişman olmazsınız. Yakıt ve performans konusunda daha başarılıdır atmosferik focus motorlarına göre. Örneğin bugün cebimde 150.000TL civarı olsa ve araba almak istesem düşünmeden gider dizel bir focus 3 alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı