H Hamsi ismaH Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 1 15 Nisan 2025 #1 2. el 1500TL'ye bu marka ve model alınır mı? "0, hiç kullanılmadı. Sistem toplarken son anda vazgeçip yüksek model aldım" diyor. Ürünü gördüm. Gerçekten temiz duruyor. Adama test ettirip pg ile alacağım. Garantisi yok.
2. el 1500TL'ye bu marka ve model alınır mı? "0, hiç kullanılmadı. Sistem toplarken son anda vazgeçip yüksek model aldım" diyor. Ürünü gördüm. Gerçekten temiz duruyor. Adama test ettirip pg ile alacağım. Garantisi yok.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Nisan 2025 #2 Garantisi nasıl yok son anda vazgeçtiyse? Şüpheli geldi.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 Hamsi ismaH dedi: 2. el 1500TL'ye bu marka ve model alınır mı? "0, hiç kullanılmadı. Sistem toplarken son anda vazgeçip yüksek model aldım" diyor. Ürünü gördüm. Gerçekten temiz duruyor. Adama test ettirip pg ile alacağım. Garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Garantisi nasıl yok, pg varsa alabilirsin.
Hamsi ismaH dedi: 2. el 1500TL'ye bu marka ve model alınır mı? "0, hiç kullanılmadı. Sistem toplarken son anda vazgeçip yüksek model aldım" diyor. Ürünü gördüm. Gerçekten temiz duruyor. Adama test ettirip pg ile alacağım. Garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Garantisi nasıl yok, pg varsa alabilirsin.
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 15 Nisan 2025 #4 Hamsi ismaH dedi: 2. el 1500TL'ye bu marka ve model alınır mı? "0, hiç kullanılmadı. Sistem toplarken son anda vazgeçip yüksek model aldım" diyor. Ürünü gördüm. Gerçekten temiz duruyor. Adama test ettirip pg ile alacağım. Garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok ama sıfır mış baya inandırıcı
Hamsi ismaH dedi: 2. el 1500TL'ye bu marka ve model alınır mı? "0, hiç kullanılmadı. Sistem toplarken son anda vazgeçip yüksek model aldım" diyor. Ürünü gördüm. Gerçekten temiz duruyor. Adama test ettirip pg ile alacağım. Garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok ama sıfır mış baya inandırıcı
H Hamsi ismaH Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 1 15 Nisan 2025 #5 gymice dedi: Garantisi nasıl yok son anda vazgeçtiyse? Şüpheli geldi. Genişletmek için tıkla... 2 yıl olmuş o anlamda. Faturasını attığında şüphe ortadan kalkar (benim de). @matematiğingüleryüzü @ubyys Aynı soruyu bende sordum zaten. 2 yıl önce aldım, dedi. Faturayı attığında görürüz zaten
gymice dedi: Garantisi nasıl yok son anda vazgeçtiyse? Şüpheli geldi. Genişletmek için tıkla... 2 yıl olmuş o anlamda. Faturasını attığında şüphe ortadan kalkar (benim de). @matematiğingüleryüzü @ubyys Aynı soruyu bende sordum zaten. 2 yıl önce aldım, dedi. Faturayı attığında görürüz zaten
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #6 Hamsi ismaH dedi: 2 yıl olmuş o anlamda. Faturasını attığında şüphe ortadan kalkar (benim de). Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yılda hiç mi kullanmamış, hadi kullanmadı da kenara koyup 2 yıl sonra mı satmak aklına gelmiş?
Hamsi ismaH dedi: 2 yıl olmuş o anlamda. Faturasını attığında şüphe ortadan kalkar (benim de). Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yılda hiç mi kullanmamış, hadi kullanmadı da kenara koyup 2 yıl sonra mı satmak aklına gelmiş?
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Nisan 2025 #7 Hamsi ismaH dedi: 2 yıl olmuş o anlamda. Faturasını attığında şüphe ortadan kalkar (benim de). Genişletmek için tıkla... Açıkçası bana hiç inandırıcı gelmedi hocam. Sorun yaşayıp faturası garantisi yok diyebilir belki. Bütçe varsa 2 yıl garantilisi 700TL farkla bulunuyor ben satıcının tavrından dolayı sıcak bakamadım.
Hamsi ismaH dedi: 2 yıl olmuş o anlamda. Faturasını attığında şüphe ortadan kalkar (benim de). Genişletmek için tıkla... Açıkçası bana hiç inandırıcı gelmedi hocam. Sorun yaşayıp faturası garantisi yok diyebilir belki. Bütçe varsa 2 yıl garantilisi 700TL farkla bulunuyor ben satıcının tavrından dolayı sıcak bakamadım.
H Hamsi ismaH Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 1 15 Nisan 2025 #8 ubyys dedi: Hocam 2 yılda hiç mi kullanmamış, hadi kullanmadı da kenara koyup 2 yıl sonra mı satmak aklına gelmiş? Genişletmek için tıkla... O soruyu da kapattıktan sonra sormak aklıma geldi. Ama zaten test ettirmeden, yeni fotoğraflarını ve faturasını atmadan almayı düşünmüyorum. Biz bunları olumlu sonuçlanmış varsayarak ana soruya odaklanalım. 1500TL ye 2. El alınır mı, bu marka ve model?
ubyys dedi: Hocam 2 yılda hiç mi kullanmamış, hadi kullanmadı da kenara koyup 2 yıl sonra mı satmak aklına gelmiş? Genişletmek için tıkla... O soruyu da kapattıktan sonra sormak aklıma geldi. Ama zaten test ettirmeden, yeni fotoğraflarını ve faturasını atmadan almayı düşünmüyorum. Biz bunları olumlu sonuçlanmış varsayarak ana soruya odaklanalım. 1500TL ye 2. El alınır mı, bu marka ve model?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #9 Hamsi ismaH dedi: O soruyu da kapattıktan sonra sormak aklıma geldi. Ama zaten test ettirmeden, yeni fotoğraflarını ve faturasını atmadan almayı düşünmüyorum. Biz bunları olumlu sonuçlanmış varsayarak ana soruya odaklanalım. 1500TL'ye 2. El alınır mı? Bu marka ve model? Genişletmek için tıkla... Alınır ama 500 TL koyup sıfır ve garantili olanını alabilirsin.
Hamsi ismaH dedi: O soruyu da kapattıktan sonra sormak aklıma geldi. Ama zaten test ettirmeden, yeni fotoğraflarını ve faturasını atmadan almayı düşünmüyorum. Biz bunları olumlu sonuçlanmış varsayarak ana soruya odaklanalım. 1500TL'ye 2. El alınır mı? Bu marka ve model? Genişletmek için tıkla... Alınır ama 500 TL koyup sıfır ve garantili olanını alabilirsin.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Nisan 2025 #10 Fiyatı bana bir tık fazla geldi. 700TL fazla verir sıfırını alırım. PSU şakaya gelmeyecek bir parça.