2. el FSP Hyper H3-650 +80 Pro alınır mı?

Ben 2.el alım satımlarda genelde hiç tereddüt etmem test etmeden bile parça aldığım olur ancak PSU konusunda biraz çekinceliyimdir. Belki benim cahilliğimdendir bilmiyorum ama nasıl test edilir ve testler ne kadar güvenilir olur bilmediğim için sıfır tercih ederim genelde.
Ben de nasıl test edildiğini bilmiyorum ancak aklıma bilgisayarı açıp çok güç tüketen bir yazılım,oyun vb geldi

FSP güzel bir markadır tereddütsüz alınabilecek türden. Satıcı düzgünce kullandım bak faturam kutum vs deseydi daha sıcak bakardım açıkçası ama 2 yıl bekletip son anda vazgeçtim deyip garantisiz satmaya çalışması şüpheli geliyor.

Bu PSU kaliteli, güzel bir PSU. Ama işte başkasına aitti sonuç olarak, bilemezsin.

İşte bende kalitesine güveniyorum. Eğer dediği gibiyse faturayı atar. Hatta başka bir PSU kullandığının da fotoğrafını, kanıtını vb atar. Belki bu şekilde daha da güvenilir olabilir. Gerçekten kullanmamışsa sorun yok bence.

2 gün test etme imkanım da var bir sorunu olursa iade edebiliyorum.

Son düzenleme:
İşte bende kalitesine güveniyorum. Eğer dediği gibiyse faturayı atar. Hatta başka bir PSU kullandığınında fotoğrafını, kanıtını vb atar. Belki bu şekilde daha da güvenilir olabilir. Gerçekten kullanmamışsa sorun yok bence.

2 gün test etme imkanımda var bir sorunu olursa iade edebiliyorum.

Evet, gerçekten kullanmamış ise yapıştır zaten.

FSP güzel bir markadır tereddütsüz alınabilecek türden. Satıcı düzgünce kullandım bak faturam kutum vs deseydi daha sıcak bakardım açıkçası ama 2 yıl bekletip son anda vazgeçtim deyip garantisiz satmaya çalışması şüpheli geliyor.

Yani bana normal geldi aslında. Açıklamaya da böyle yazmıştı. Onu aradığımda "Önden söyleyeyim hocam garantisi yok, 5 kişi garantisi yok diye almadı" dedi. Bende bu kısmı samimi buldum o an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı