2. el G PRO Superlight 2 alınır mı?

Foxy1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda mouse almam gerek. Kendi şehrimden elden alabileceğim bir gpx2 buldum. Ürünün garantisi 1 yıldan fazla olacak şekilde var, ürün genelde ana mouse olarak kullanılmamış. Bu arada bundan bende eminim. Üründe ekstra olarak yanında grip tape + üstünde tiger ice V2 varmış. Fiyat olarak 3600-3700 civarına değer mi? Farklı bir öneriniz var mı?Ayrıca ürün 24 batch.

Son düzenleme:
Ürünün temiz ve sıkıntısız olduğundan eminim ama böyle bir bilgide var.

Ultra modelini alabilirsin. Yandaki kıvrımına kadar GPX. Sensör + MCU her şey en üst segment. GPX2 ile arasında fark hissetmezsin bile bildiğin GPX aldım diyeceğin bir ürün. Hatta switchler"de GPX'deki gibi Omron switch.

1751317465569.png
1751317476611.png

GPX2 yanlış anlama kötü fare değil ama ilk Batch ürünlerde çok fazla sararma + Pil çıkması gibi sorun ile karşılaşılmıştı. Arkadaş çok kullanmadığı için sorun yaşamamış olabilir ama ürünü kullanırken benzer sorunlar ile senin karşılaşıp karşılaşmayacağın muamma.

Dosya Ekleri

• 1751317446111.jpeg
    1751317446111.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 20

Ultra modelini alabilirsin. Yandaki kıvrımına kadar gpx. Sensör + mcu her şey en üst segment. Gpx2 ile arasında fark hissetmezsin bile bildiğin gpx aldım diyeceğin bir ürün. Hatta switchler"de Gpx'deki gibi Omron switch.

Eki Görüntüle 2524704Eki Görüntüle 2524705

Gpx2 yanlış anlama kötü fare değil ama ilk batch ürünlerde çok fazla sararma + pil çıkması gibi sorun ile karşılaşılmıştı. Arkadaş çok kullanmadığı için sorun yaşamamış olabilir ama ürünü kullanırken benzer sorunlar ile senin karşılaşıp karşılaşmayacağın muamma.

Ürün 24 batch.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı