SocialRtx
Hectopat
Merhaba 2. el bu direksiyon setini buldum. Tabii ki Logitech G29 mükemmel bir direksiyon ama bu alınır mı? Bilemedim sizce alınır mı? sahibinden
Hiç 2. el bakmamıştım fiyatları cidden sıfıra göre çok uygun bende ikinci el alırım belki sağ olunFiyat 2. el için gayet ideal @Talha Tuna 2 hafta önce arkadaşım vites dahil G920'yi 5500₺ gibi bir fiyata aldı. Yanında direksiyon standı ve buttonbox ile. @SocialRtx ürünü almaya kesin niyetliysen gitmeden önce satıcıdan test videosu atmasını rica et. Almaya gittiğinde aynı testleri bir de sen yap. Kozmetik olarak ürünü değerlendirme donanım olarak iyi ise alınır.
Merhaba 2. el bu direksiyon setini buldum. Tabii ki Logitech G29 mükemmel bir direksiyon ama bu alınır mı? Bilemedim sizce alınır mı? sahibinden
Haber veririm şimdilik alacağım gibi@SocialRtx bu arada almaktan vazgeçersen buradan haberdar eder misin? Ürünü bende beğendim Osmaniye ve çevresinde G29 arayan arkadaşlarıma atarım ilanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.