2. El G29 alınır mı?

Fiyat 2. el için gayet ideal @Talha Tuna 2 hafta önce arkadaşım vites dahil G920'yi 5500₺ gibi bir fiyata aldı. Yanında direksiyon standı ve buttonbox ile. @SocialRtx ürünü almaya kesin niyetliysen gitmeden önce satıcıdan test videosu atmasını rica et. Almaya gittiğinde aynı testleri bir de sen yap. Kozmetik olarak ürünü değerlendirme, donanım olarak iyi ise alınır.

Fiyat 2. el için gayet ideal @Talha Tuna 2 hafta önce arkadaşım vites dahil G920'yi 5500₺ gibi bir fiyata aldı. Yanında direksiyon standı ve buttonbox ile. @SocialRtx ürünü almaya kesin niyetliysen gitmeden önce satıcıdan test videosu atmasını rica et. Almaya gittiğinde aynı testleri bir de sen yap. Kozmetik olarak ürünü değerlendirme donanım olarak iyi ise alınır.
Hiç 2. el bakmamıştım fiyatları cidden sıfıra göre çok uygun bende ikinci el alırım belki sağ olun :)

Merhaba 2. el bu direksiyon setini buldum. Tabii ki Logitech G29 mükemmel bir direksiyon ama bu alınır mı? Bilemedim sizce alınır mı? sahibinden

Gidip bakın ya da bakamazsınız bile sahibinden açılırken video isteyin sigara içilmiş mi onu sorun koku bırakabiliyor deri aşınımına dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı