2. el G29 alınır mı?

ard50500

Hectopat
Makaleler
2
Selamlar dostlar.

Birisiyle konuşuyordum, Sahibinden üzerinden buldum. 8000 TL’ye G29 + Shifter satıyor, kutusu ve faturası yok. Cihaz sorunsuz, denedim gördüm, herhangi bir bozukluğu yok. Ama alınca ben 1-2 ay sonra sıkılacağım, kendimi biliyorum ve satmaya çalışacağım. Kutusu ve faturası olmadığı için de zor satılacak. Sizce fiyat uygun mudur? Bu arada ilan aynı şehirde, yani direkt elden alabiliyorum.

Aynı şehirde bulduklarım kutulu ve faturalı halde 10’un aşağısında yok. Sadece kutusu ve faturası için ekstra 2K vermek biraz saçma geldi, sizin de fikrinizi almak istedim.

Fiyatı uygun eğer problemsiz cihazsa fakat iade olayı var mı bilmiyorum elden alırsanız yoktur diye tahmin ediyorum.

İade olayı olmaz hocam. Almaya gidince denerim artık tekrar ileride sorun çıkarırsa Allah'a emanet olur.

Tüm testlerini yapın FFB testini, tuşlarının testini cizik falan var mı kabloda büzülme, ezik var mı falan bakın hocam. 8.000 fiyat uygun shifter ile

Tüm testlerini yapın FFB testini, tuşlarının testini cizik falan var mı kabloda büzülme, ezik var mı falan bakın hocam. 8.000 fiyat uygun shifter ile
İki adet tuşu eksikti ön konsolda ama tuşlar çalışıyodu yani bastım çalışıyor ama tuşların kapakları kaybolmuş yok ona kafam yatmadı bi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı