2. el G402 alınır mı?

OMEN çok iyi duruyor ancak elime oturacağını sanmıyorum. Uzun zaman Deathadder kullandım artık serçe parmağım rahatlık istiyor.
Elinizin uzunluğu ve tutuş şekli nedir?

G402'nin sensör özelliklerini sana söyleyeyim bir de yukarıda olan LIGHT2-200 ve Omen reactor ürünlerini söyleyeyim size. İnanmazsanız gidin bakın özelliklerine.

G402;
500IPS.
16g ivme.
400DPI.

LIGHT2-200 ve Omen reactor.
400IPS.
50G ivme.
16000 DPI.

IPS değeri önemli olduğu kadar ivme değeri rekabetçi oyunlar için önemlidir. Burada benim önerdiğim ürünler özellikleri itibari ile daha iyi. Omen'de bulunan 0.2ms hız sunan optik Switch'leri saymıyorum.

Elinizin uzunluğu ve tutuş şekli nedir?

G402'nin sensör özelliklerini sana söyleyeyim bir de yukarıda olan LIGHT2-200 ve Omen reactor ürünlerini söyleyeyim size. İnanmazsanız gidin bakın özelliklerine.

G402;
500IPS.
16g ivme.
400DPI.

LIGHT2-200 ve Omen reactor.
400IPS.
50G ivme.
16000 DPI.

IPS değeri önemli olduğu kadar ivme değeri rekabetçi oyunlar için önemlidir. Burada benim önerdiğim ürünler özellikleri itibari ile daha iyi. Omen'de bulunan 0.2ms hız sunan optik Switch'leri saymıyorum.
Elimin uzunluğunu hiç ölçmedim ancak tutuş olarak mousenin alt kısmını kavrıyorum ve işaret ve orta parmağımı biraz havaya kaldırarak mouseyi kullanıyorum.

Elimin uzunluğunu hiç ölçmedim ancak tutuş olarak mousenin atl kısmını kavrıyorum ve işaret ve orta parmağımı biraz havaya kaldırarak fareyi kullanıyorum.

Claw şeklinde tutuyorsunuz yani.

Omen alın derim ben size. En azından sıfır ürün olur size ait olur ve daha iyi ve daha güncel bir ürün almış olursunuz.

Claw şeklinde tutuyorsunuz yani.

Omen alın derim ben size. En azından sıfır ürün olur size ait olur ve daha iyi ve daha güncel bir ürün almış olursunuz.
Değerlendireceğim hocam. G402 yi bir görmek istiyorum. Rahat bulmazsam ilk tercihim OMEN olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı