2. el Gigabyte GA-A320M-S2H almak riskli mi?

Berke19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başka bir ilde olduğumdan test edemiyorum. Sizce bunu alınır mı? sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-ga-a320m-s2h-am4-soket-anakart-928279302/detay

Alınabilir. Sahibindenin param güvende özelliği sayesinde siz ürünü onaylamadan para karşı tarafa gitmiyor. Kendimden biliyorum, ürünü alıp test ettikten sonra onayladım, param karşı tarafın hesabına öyle gitti. 14 güne kadar mazeret olmadan iade edebiliyorsunuz. Ek olarak, olurda güç kaynağı almanız gerekirse ikince elden uzak durun derim.

Alınabilir. Sahibindenin param güvende özelliği sayesinde siz ürünü onaylamadan para karşı tarafa gitmiyor. Kendimden biliyorum, ürünü alıp test ettikten sonra onayladım, param karşı tarafın hesabına öyle gitti. 14 güne kadar mazeret olmadan iade edebiliyorsunuz. Ek olarak, olurda güç kaynağı almanız gerekirse ikince elden uzak durun derim.
Anakart RAM ve Harddisk 2.el

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı