2. El Gold PSU alınır mı?

Ralvex

Decapat
Merhaba arkadaşlar 2. El Gold PSU buldum fakat faturası yok. Ne kadar kullanıldığını sorduğumda ise 2 seneyi geçti bilmiyorum cevabını aldım. Sizce ne kadar kullanıldığı bilinmeyen bir PSU alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU lar zaten öyle çok pahalı değiller reis, ha zaten üst düzey bir sitemin varsa o sistemi toplayan adam PSU parasının derdine düşmez. NVİDA tarafında RTX 3060-5070ti arası, AMD tarafına RX 6600-RX9070 arasındaki kartlara, 750w Bronze bile fazlasıyla yeterli. Ki şu anda 0 kaliteli bir marka 750w PSU ise 2.5-3k arasında. Ha gidip Rampage gibi anca geçici kullanıma uygun markalardan alırsan 2k ya falanda bulurusun. Yani önerim sırf 500-1000 TL kar edeceğim diye neyde ne amaçla kullanıldığı belirsiz PSU ları alma

Alınmaz hocam ortalık dolandırıcı dolu bu ülkede 2.el hiçbir elektronik ürün tanıdığın olmadığı sürece alınmaz illa 2.el alacağım diyorsan sarı siteden Param Güvende uygulaması ile al.
Haklısınız hocam bu konuda. Kendi sistemimi sattım ikinci el olarak bi üst model sistem topluyorum, ama bu arkadaşın dolandırıcı olduğunu sanmıyorum, ben anakart bakarken işlemci de satıyordur diye ilanlarına girdim. Anakart ram ve psu koymuştu hepsi için toplu fiyat istedim anakart ve ramlerin satıldığınu sadece psu kaldığını söyledi. Biraz konuştuk tüm sistemini asus rog yapmak için satmış. Tabii kimin ne çıkacağı belli olmaz belki de dolandırıcıdır 2. El zaten her zaman risk.

PSU lar zaten öyle çok pahalı değiller reis, ha zaten üst düzey bir sitemin varsa o sistemi toplayan adam PSU parasının derdine düşmez. NVİDA tarafında RTX 3060-5070ti arası, AMD tarafına RX 6600-RX9070 arasındaki kartlara, 750w Bronze bile fazlasıyla yeterli. Ki şu anda 0 kaliteli bir marka 750w PSU ise 2.5-3k arasında. Ha gidip Rampage gibi anca geçici kullanıma uygun markalardan alırsan 2k ya falanda bulurusun. Yani önerim sırf 500-1000 TL kar edeceğim diye neyde ne amaçla kullanıldığı belirsiz PSU ları alma
Aslında psu alma konusunda kararsızdım elimde 650w thermaltake psu var tier listde E tier olduğu ve 650w yetip yetmeyeceğinden emin olmadığım için yenilemeye ihtiyaç duydum. Bu bahsettiğim Gex 850w gold psu kaliteliymiş, fiyat olarak da 2000tl daha ucuz ama ne kadar kullanıldı ne için kullanıldı bilemediğim için konu açtım.

2. El almaktan vazgeçtim sizce https://www.akakce.com/power-supply...-3-pcie-5-0-tam-moduler-fiyati,954249898.html
Bu nasıldır veya bu fiyatlarda daha iyi ne alabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı