2.el GT 1030 ekran kartı alınır mı?

Muhammed Bilgin

Femtopat
Katılım
2 Haziran 2023
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2.el GT 1030 buldum dıştan görüntüsünde hiçbir problem yok ama test de yok. Param Güvende ile alıp bilgisayara takacağım, herhangi bir problem yaşamam değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paramgüvende ile alırsanız test edip iade edebilirsiniz. Fiyatı uygunsa ve gerçekten çok az performans gerektiren oyunlar veya günlük kullanım için alıyorsanız alınabilir.
Zaten öyle çok yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynamıyorum cs2 rainbow six siege gibi oyunlar oynuyorum iade edebiliyordum tamam sağolun
 
Almayın, israftan başka bir şey değil o karta verilen para. Biraz piyasasına baktım ortalama 900-1000 lira arası. O fiyatlarda rx 480-470 en kötü 460 alırsın, hepsi de 1030 dan çok daha iyidir.
 
Zaten öyle çok yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynamıyorum CS2 Rainbow Six: Siege gibi oyunlar oynuyorum iade edebiliyordum tamam sağ olun.

Hocam o seri kartlar cok eski artık daha yükseklere bakmanızı öneririm paranıza israf olur 900 seriside iyidir ama önermem hem kronik hem artık cok eski evet zamanında güçlü kartlardı. Eğer param çok yetmez diyorsanız RX580 para biriktirmenizi öneririm (minimum) bir de sisteminizi yazarsanız daha iyi yardım ederiz.
 
Hocam 1 yil 1030 kullandim yakin yıllarda,online oyunlarda iyi alinir,720 p de iş görüyor,hatta 4gb olanlarida var sanirim onu bulursan çok daha iyi,fakat hikayeli oyunlarda hüsran yasarsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı