Merhaba arkadaşlar. Ben Sahibinden 2. el ekran kartı alacağım. İlk düşündüğüm ekran kartı EVGA GTX1080. Kendisinden basemark testlerini istedim bana yollamadı. Biraz daha ilanlara bakınca ise Palit GTX1080 gördüm. Kendisi test sonuçlarını ilana eklemiş ama ben yine de arada kaldım. İşimi riske atmak da istemiyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben sahibinden 2. el ekran kartı alacağım. İlk düşündüğüm ekran kartı EVGA GTX1080. Kendisinden basemark testlerini istedim bana yollamadı. Biraz daha ilanlara bakınca ise Palit GTX1080 gördüm. Kendisi test sonuçlarını ilana eklemiş ama ben yine de arada kaldım. İşimi riske atmak da istemiyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben sahibinden 2. el ekran kartı alacağım. İlk düşündüğüm ekran kartı EVGA GTX1080. Kendisinden basemark testlerini istedim bana yollamadı. Biraz daha ilanlara bakınca ise Palit GTX1080 gördüm. Kendisi test sonuçlarını ilana eklemiş ama ben yine de arada kaldım. İşimi riske atmak da istemiyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.