2. el GTX 1080 almak

1TurkAdami

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Sahibinden 2. el ekran kartı alacağım. İlk düşündüğüm ekran kartı EVGA GTX1080. Kendisinden basemark testlerini istedim bana yollamadı. Biraz daha ilanlara bakınca ise Palit GTX1080 gördüm. Kendisi test sonuçlarını ilana eklemiş ama ben yine de arada kaldım. İşimi riske atmak da istemiyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben sahibinden 2. el ekran kartı alacağım. İlk düşündüğüm ekran kartı EVGA GTX1080. Kendisinden basemark testlerini istedim bana yollamadı. Biraz daha ilanlara bakınca ise Palit GTX1080 gördüm. Kendisi test sonuçlarını ilana eklemiş ama ben yine de arada kaldım. İşimi riske atmak da istemiyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.

EVGA yine bilindik marka da Palit hiç duymadım. 2'sini de görüntülü arayıp, FurMark testi yaptır 1 saat 2 saat. Sonuç temiz ise alabilirsin.

Evga olan ilan kendi fotoğrafları değil ürünün detaylı fotoğraflarını ve stress test'i sonuçlarını iste tekrar bir değerlendirelim.

Merhaba arkadaşlar. Ben sahibinden 2. el ekran kartı alacağım. İlk düşündüğüm ekran kartı EVGA GTX1080. Kendisinden basemark testlerini istedim bana yollamadı. Biraz daha ilanlara bakınca ise Palit GTX1080 gördüm. Kendisi test sonuçlarını ilana eklemiş ama ben yine de arada kaldım. İşimi riske atmak da istemiyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.

1080 alacağına git RTX 2070 veya 2060 Super al GTX 1080 ne bir de ikinci elle uğraşma.

1080 alacağına git RTX 2070 veya 2060 Super al GTX 1080 ne bir de ikinci elle uğraşma.
1595808358908.png

1595808367105.png

Fiyat farkını ödeyin, seve seve alalım o zaman hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı