2. el GTX 1660 Ti alınır mı?

Bütçe
3500

BedoPc

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar, ben bir kart buldum 1660 Ti ama adam Param Güvende ile satmıyor sizce alınmalı mı fiyat 3500 bu arada bütçemin sınırına geliyor sizce değerimi bu fiyata alınır mı? Sizde bir profilini inceleseniz baksanız.

https://shbd.io/s/OArAwgW3 arkadaşın profili bu ben soru cevaplardan pek anlamadım ama sanırım Param Güvende'ye güvenmiyor havale veya elden teslim yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, ben bir kart buldum 1660 Ti ama adam Param Güvende ile satmıyor sizce alınmalı mı fiyat 3500 bu arada bütçemin sınırına geliyor sizce değerimi bu fiyata alınır mı? Sizde bir profilini inceleseniz baksanız.

https://shbd.io/s/OArAwgW3 arkadaşın profili bu ben soru cevaplardan pek anlamadım ama sanırım Param Güvende'ye güvenmiyor havale veya elden teslim yapıyor.
Havale ile kimseye para göndermeyin, elden ise alabiliyorsanız alın ama konu açtığınıza göre alamıyorsunuz. Tanıdık varsa belki o yolla ürünü alabilirsiniz. Onun dışında yapacak birşey yok, başka ilan bakacaksınız artık.

Son düzenleme:
Param güvende ile satmıyorsa elden teslim alın, havale yapmayın. Fiyatı iyi ancak windforce 16 serisinde bayağı kötüydü, furmark testi yaparak alın.

Elden test edip alacaksan alınır. Param güvendesiz kargolu satış ise alınmaz.

Param güvende'ye güvenmeyen adama güvenilmez, elden yakın yerdeyse bile almam, lüzumsuz biridir, sahtekardır.
Ben güvenmiyorum hocam. Bu zamana kadar da yamuğum olmadı, sağlam ürün sattım. Güvenmemekte haklılar sadece alıcıyı koruyan bir sistem. Ha tabii satın alırken de param güvendesiz satın almam orası ayrı.

Param güvende'ye güvenmeyen adama güvenilmez, elden yakın yerdeyse bile almam, lüzumsuz biridir, sahtekardır.
Param güvende alıcı için çok iyi ama satıcı için güvenlikli değil. Birçok şikayet var iade edip başka ürün yollanan. Aynı ürünün bozuğunu yollayıp bozuk geldi diyen. Telefon alıp içinden gerekli olan parçayı çıkarıp geri iade eden. Sahibinden de bir şey yapamıyor maalesef. Bu tarz ürünlerde bende param güvende ile satmam açıkçası. Elden satarım.

Ben güvenmiyorum hocam. Bu zamana kadar da yamuğum olmadı, sağlam ürün sattım. Güvenmemekte haklılar sadece alıcıyı koruyan bir sistem. Ha tabii satın alırken de param güvendesiz satın almam orası ayrı.
Ben satıcıyım kardeşim, çift haneli satışım var, ona rağmen söylüyorum, çok şükür hiç sorun yaşamadım, sen dürüst olunca yılan bile deliğinden çıkıyor, benim mantığıma göre, param güvende ile satış yapmıyorsa dürüst biri değildir. Şehir içi elden teslim hariç.

Ben güvenmiyorum hocam. Bu zamana kadar da yamuğum olmadı, sağlam ürün sattım. Güvenmemekte haklılar sadece alıcıyı koruyan bir sistem. Ha tabii satın alırken de Param Güvende'siz satın almam orası ayrı.

Bende o yüzden bir şans mı versem diyorum ama dolandırılirsam yeni ekran kartı almak için 1 ay maaş beklemem lazım son param ile alacağım.

Hocam satıcının profiline baktım fare satıyor bir de ama onda Param Güvende açmış ekran kartında neden açmamış acaba çok mu para alıyor ki sarı site yoksa bu bir soru işareti mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı