2.el GTX 660 alınır mı?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Ryzen 3 1200, MSI A320M'a Pro Max, 8 GB DDR4 3000MHz, 400W Power'lık bir sistem dizdim bulundugum şehirde 2.el bir GTX 660 ekran kartı buldum 400TL'ye alınır mı ve almadan önce düzgün çalıştıgını nasıl anlarım?

Piyasa gerçekten bu halde mi benim imzamdaki sistem satılık ekran kartını istemeyenler olunca 400 tl sayarak çıkarıyorum ekran kartını.

Fiyatı güzel. Biraz pazarlıkla alınabilir. PSU'nuz kaliteli bir 400W ise besleyecektir. Düzgün çalışıp çalışmadığını öğrenmek isterseniz FurMark ve AIDA64 stres testleri mevcut.

Son düzenleme:
Fiyatı güzel. Biraz pazarlıkla alınabilir. PSU'nuz besleyecektir. Düzgün çalışıp çalışmadığını öğrenmek isterseniz FurMark ve AIDA64 stres testleri mevcut.

Hangisini önerirsiniz FurMark yapmam yeterli mi sadece bir de FurMark nasıl yapacağım nasıl anlıyacağım düzgün çalıştıgını?

Hangisini önerirsiniz FurMark yapmam yeterli mi sadece bir de FurMark nasıl yapacağım nasıl anlıyacağım düzgün çalıştıgını?
Furmark testi yaparken, MSI Afterburner ile GPU kullanımını, GPU saat hızını, ve GPU sıcaklığını takip edebilirsiniz. Bu değerlerde bir sorun yoksa sorun olmaz. İkinci el GTX 1050 aldım hiç bir sorun yaşamadım. GT 1030 ve RX 550 gibi kartlardan daha iyi performans verecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı