2.el GTX 660 alınır mı?

Arkadaşlar okartlar o fiyatlar etmez gtx 680 alın 450-550 Tl arası değişiyor 1050Tİ ile aynı segment
Dostum şehrimden başka bi yerden 2.el almam bulundugum yerde bu var bunu almak zorundayım.
Furmark testi yaparken, MSI Afterburner ile GPU kullanımını, GPU saat hızını, ve GPU sıcaklığını takip edebilirsiniz. Bu değerlerde bir sorun yoksa sorun olmaz. İkinci el GTX 1050 aldım hiç bir sorun yaşamadım. GT 1030 ve RX 550 gibi kartlardan daha iyi performans verecektir.
Dostum bu değerlerde sorun olup olmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim?

Hocam GTX 660 için 400 W PSU yeterli olmadığını düşünüyorum 256 bit kart 750 Tİ, RX 460,RX 560 gibi kartlara yönelin derim.

Dostum şehrimden başka bi yerden 2.el almam bulundugum yerde bu var bunu almak zorundayım.

Dostum bu değerlerde sorun olup olmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim?
GPU saat hızı referans değerlerin aşağısına düşmüyorsa, GPU kullanımı %99 altında değilse ve yükte GPU sıcaklığı 80°C geçmiyorsa kart sağlıklı çalışıyordur. Aldığınız zaman kart bakımsızsa sıcaklıklar yüksek olabilir. İçini açıp termal temizlik yapabilirsiniz.

Gerçi bu GTX 660 192 bit modeli de varmış acaba hangi model ?

Screenshot_20200525-213550.png

256 bit olanı var bizde vardı hocam.

GPU saat hızı referans değerlerin aşağısına düşmüyorsa, GPU kullanımı %99 altında değilse ve yükte GPU sıcaklığı 80°C geçmiyorsa kart sağlıklı çalışıyordur. Aldığınız zaman kart bakımsızsa sıcaklıklar yüksek olabilir. İçini açıp termal temizlik yapabilirsiniz.

Şu an kullandığım 9500GT 241 puan verdi bir de bir sürü çözünürlük ayarı var hangilerinde yapmam gerek bu FurMark'ın detaylı anlatımı var mı forumda veya YouTube'da?
Eki Görüntüle 573456
256 bit olanı var bizde vardı hocam.
Anladım.

Benim dedigim bu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı