2.el GTX 960 alınır mı?

Zeltendi

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bir sistem toplamak istiyorum diğer tüm bileşenler hazır bir tek ekran kartı kaldı ona da Max 800 TL bütçe ayırabildim b. U fiyata sıfır iyi bir ekran kartı yok ben de 2. ele yöneldim ve şu ekran kartını buldum GTX 960 4 GB fiyatı ise 800 TL tam istediğim gibi. Sizce fiyatına göre nasıl ucuz mu yoksa bütçeme göre daha iyi bir ekran kartı bulunabilir mi? Varsa yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, bir sistem toplamak istiyorum diğer tüm bileşenler hazır bir tek ekran kartı kaldı ona da Max 800 TL bütçe ayırabildim b. U fiyata sıfır iyi bir ekran kartı yok ben de 2. ele yöneldim ve şu ekran kartını buldum GTX 960 4 GB fiyatı ise 800 TL tam istediğim gibi. Sizce fiyatına göre nasıl ucuz mu yoksa bütçeme göre daha iyi bir ekran kartı bulunabilir mi? Varsa yazarsanız çok sevinirim.

Temizse kaçırma o fiyata daha iyisi yok.

Çok uygun 2 GB modelini en son 1250TL'ye satıyolardı test edip alın.

Bende ilk başta böyle düşündüm ancak satan kişiyle temas halindeyim test videosu gönderebileceğini söyledi.

İşlemci: R5 2600.
RAM:Kingston 8 GB HyperX Fury DDR4 CL15 3000MHz.
SSD: Netac 240GB.
PSU: Aercool 500W
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: Alabilirsem GTX 960.

Sizce bu sistem nasıl birbirine uyumlu mu bir sıkıntı çıkarır mı geri iyade ile uğraşmak istemiyorum oyunayağım oyunlar: Valorant, The Forest, GTA 5, vb bu oyunlarda ortalama üstü FPS verir mi?

Son düzenleme:
Bende ilk başta böyle düşündüm ancak satan kişiyle temas halindeyim test videosu gönderebileceğini söyledi.

İşlemci: R5 2600.
RAM:Kingston 8 GB HyperX Fury DDR4 CL15 3000MHz.
SSD: Netac 240GB.
PSU: Aercool 500W.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: Alabilirsem GTX 960.

Sizce bu sistem nasıl birbirine uyumlu mu bir sıkıntı çıkarır mı geri iyade ile uğraşmak istemiyorum oyunayağım oyunlar: Valorant, The Forest, GTA 5, vb bu oyunlarda ortalama üstü FPS verir mi?

Saydığın oyunların hepsini yüksek ayarlarda oynarsın hocam.

Hocam test videosu atabileceğini söyledi dikkat edeceğim sağ olun.

Hocam böyle birşeyse uzak durun.
1616710809623.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı