2.el GTX 960 alınır mı?

2. el GTX 960 alınır. Ama GTX 960 var GTX 960 var yani :D

Öncelikle merhaba, bir sistem toplamak istiyorum diğer tüm bileşenler hazır bir tek ekran kartı kaldı ona da Max 800 TL bütçe ayırabildim b. U fiyata sıfır iyi bir ekran kartı yok ben de 2. ele yöneldim ve şu ekran kartını buldum GTX 960 4 GB fiyatı ise 800 TL tam istediğim gibi. Sizce fiyatına göre nasıl ucuz mu yoksa bütçeme göre daha iyi bir ekran kartı bulunabilir mi? Varsa yazarsanız çok sevinirim.

İlk başta bu sitenin kanalı okura sahte bir GTX960 ekran kartı satmış. Biliyorsun zaten bunu, her 2.el ürünlere güvenmeyi artık bir kenara bırakmalısınız.

Kaçırma o zaman hocam.

Hocam hem arkadaşların yorumları hem de kartı satan kişinin umursamazlığı yazıyorum görüyor ertesi gün cevap veriyor bende almaktan vazgeçtim ve biraz araştırdım evimin yakınında GTX 660 Ti 2 GB buldum sence nasıl fiyatı 700 TL sistemimle uyumlu mu iyi FPS verir mi görerek almak her zaman daha iyidir sence nasıl.

Hocam hem arkadaşların yorumları hem de kartı satan kişinin umursamazlığı yazıyorum görüyor ertesi gün cevap veriyor bende almaktan vazgeçtim ve biraz araştırdım evimin yakınında GTX 660 Ti 2 GB buldum sence nasıl fiyatı 700 TL sistemimle uyumlu mu iyi FPS verir mi görerek almak her zaman daha iyidir sence nasıl.
660 Ti alman bence yanlış , iyi bir fpsde vermez o işlemciye o ekran kartı yakışmaz.

Öncelikle sağolun hocam peki bütçeme göre hangi kartı almamı önerirsiniz.
Öncelikle sağolun hocam peki bütçeme göre hangi kartı almamı önerirsiniz.
Teekrardan bulabilrsen 960,770,960 ti alabilirsin.

Hocam linkini atar mısınız GTX 960'ın isterse 5 gün sonra cevap versin o kart o fiyata kaçmaz almayacaksanız bir şansımı deneyeyim GTX 660 almak gibi bir hata yapma hocam RX 460 falan bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı