2. el GTX1080 Ti mı yoksa sıfır RX 5700 XT mi?

Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Yıl garantili 1080 Ti 2500TL'e çok rahat bulabilirsin. 1080 Ti tercihimdir.

Bulamıyorum ya hergün bakıyorum yok.

3000 serisi ne zaman çıkacak.

20.2.2 sürücüsü ile sorun kalmadı 5700XT Nitro+ da.

Katılıyorum. MSI Gaming X tede yok. NVIDIA kullanip AMD geçtim tek sorun yazılımdı ve onu da hallettiler. Ne kadar konuşulursa o kadar kafan karışacak. Yabancı forumlarda aklı başında olan büyük forumları incelemeni tavsiye ederim. Ve geçmiş yorumlara değil en yenilerine bak anketlere falan bak. Farkındaysan şu an 5700 XT kullananlar 5700 XT al yazılım sorunu gitti diyor. 5700 XT kullanıp yazılım sorunu yaşarken ürünü iade edenler kesinlikle alma diyor. net bir şekilde kullanırken sorun yaşadığın bir ürünü satarsan kimseye önermezsin. Ama ürünü kullanıp yazılım sorunu yaşarken sorunun yazılımsal olduğunu bilip beklersen sorun halledilirse evet ürün yazılımsal sorunluydu fakat yaşanan hatalar düzeltildi dersin. Bu 2 farklı müşteri karakteridir. Bu şekilde değerlendir konu sahibi arkadaşım.

1 Ay önce sattim. 1 hafta önce arkadaşa aldık. İlan fiyatlarına bakmayın deli gibi indiriyorlar fiyatı.

Hep İstanbul'da var ben Antalya'dayım.

Gigabyte ile Nitro+ arasın da performansı farkı var mı?

Hep İstanbul'da var ben Antalya'dayım.

Gigabyte ile Nitro+ arasın da performansı farkı var mı?

Performans farkı yok. Sıcaklık değerlerinde 2-3 derece oynuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…