2. el GTX1080 Ti mı yoksa sıfır RX 5700 XT mi?

Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
84 dereceyi geçmeyen referans kart mı varmış? 105 derecede çalışan referans kartları gördük buralarda. Ayrıca arkadaşın alacağı kart referans kart değil. Üzerinden kamyon geçmiş 2. El mining kartı olma olasili yüksek kart alacağıma sıfır alır garanti durumunun keyfine bakarım. (Not:11.11.2019 tarihinfen beri 5700xt nitro+ kullanıyorum. 20.2.2 sürücüsünde problem yaşamadım.)
Vega 64 referans, testlerde maksimum 70. Oyunlarda ise 55-56 dereceyi gördüm.

RX 5700 kullanmadan gelmiş risk alıp alınabilir diyor... Yav ben bir şey demiyorum.
"Techonpat'a girip aaa ne kadar 20 tane AMD konu açan gördüm hemen AMD sorunlu varmış yazalım" burada tipler çok,
Madem AMD'de korkuyorsan şunu alabilirsin Link
Ben kullanıyorum rog strix ve hala sorun yaşıyorum AMD ekran kartında bidaha aman aman size ilerdede olacağı söyleyeyim hemen 5800 5900 cikicak yeni driverlarda onlara odaklanacaklar ve siz yine kartınızla rezil olucaksiniz çünkü o driverlar kartınızı yine bozucak ve kartınız rx580 590 gibi eskimis olucak ve ilgilenmiycekler tavsiyem 300 500 fazla verip Nvidia almak

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı