2.el GTX750 Ti önerisi

Linux Torvalds

Centipat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar. Benim kendi sistemim için ekran kartı bakıyorumda bir türlü istediğimi bulamadım. Sizden ricam; Sahibinden'de Param Güvende ile satılan temiz GTX 750 Ti linki. Şimdiden teşekkürler.

Oynayacağın oyunlar neler? Ayrıca 1050 Ti'a darboğaz yapar.

Yok yapmıyor hocam. Benden önce bu sistem kuzenimdeydi. Ve 1050'de rahatlıkkla oynuyordu. YT'de videolarda var bakabilirsiniz. Oynayacağım oyunlar CS:GO hocam. En fazla düşük ayarlarda GTA vs oynarım. Genelde CS:GO ama. Şu an ekran kartı olmadan bile oynuyorum.

Hocam i5-3570'den RX 570 darboğaz yapmaz mı? Ve i5-3570'den anakartta herhangi bir uyumluluk sorunu çıkar mı?

Yok yapmıyor hocam. Benden önce bu sistem kuzenimdeydi. Ve 1050'de rahatlıkkla oynuyordu. YT'de videolarda var bakabilirsiniz. Oynayacağım oyunlar CS:GO hocam. En fazla düşük ayarlarda GTA vs oynarım. Genelde CS:GO ama. Şu an ekran kartı olmadan bile oynuyorum.
Darboğaz fps düşüren birşey değil ekran kartını tam olarak kullanamazsın sadece.

Hocam i5-3570'den RX 570 darboğaz yapmaz mı? Ve i5-3570'den anakartta herhangi bir uyumluluk sorunu çıkar mı?
Hiçbir sorun çıkarmaz anakartınızda şuan i5 2. nesil takılı dolayısıyla anakartınız h61 veya benzer bir chipsete sahip yani 2. ve 3. nesil desteği var. Rahatlıkla kullanırsınız.

Darboğaz FPS düşüren bir şey değil ekran kartını tam olarak kullanamazsın sadece.

Hiçbir sorun çıkarmaz anakartınızda şu an i5 2. nesil takılı dolayısıyla anakartınız H61 veya benzer bir chipsete sahip yani 2. ve 3. nesil desteği var. Rahatlıkla kullanırsınız.

Çok teşekkürler hocam tavsiyenize uymayı düşünüyorum. Peki acaba 1000 TL'ye falan bulursam 750 Ti alayım mı? 1600 TL bütçem var ama oynayacağım oyun CS:GO 600 TL'nin pek değeri yok ama yine de sizce i52320 750 Ti nasıldır CS:GO için.

İşlemci olarak bunu al. Vergi ile 600TL. (indirim ilk alışveriş için geçerli daha önce alışveriş yaptıysan yeni bir hesap açıp alabilirsin.)
Bütçeyi ufak bir arttırabilirsen @MuratTheFounder hocamın attığı ekran kartını alabilirsin.

Yok yapmıyor hocam. Benden önce bu sistem kuzenimdeydi. Ve 1050'de rahatlıkkla oynuyordu. YT'de videolarda var bakabilirsiniz.

i5 2400 ile GTX 950 kullandım BF1 gibi oyunlarda hatrı sayılır darboğaz yaşadım.

Hocam i5-3570'den RX 570 darboğaz yapmaz mı?

Darboğaz yapar.

Darboğaz FPS düşüren bir şey değil ekran kartını tam olarak kullanamazsın sadece.

İşlemci odaklı oyunlarda takılmalara yol açar.

İşlemci olarak bunu al. Vergi ile 600TL. (indirim ilk alışveriş için geçerli daha önce alışveriş yaptıysan yeni bir hesap açıp alabilirsin.)
Bütçeyi ufak bir arttırabilirsen @MuratTheFounder hocamın attığı ekran kartını alabilirsin.

i5 2400 ile GTX 950 kullandım BF1 gibi oyunlarda hatrı sayılır darboğaz yaşadım.

Darboğaz yapar.

İşlemci odaklı oyunlarda zaten ekran kartları %50 70 derecelerinden yukarı çıkmaz hocam takılmaya yol açacaksa darboğaz yoksa ve işlemci kötüyse de yapar zaten.

Darboğaz yapar.

Bu arada BF1,CSGO,Valorant gibi FPS oyunlarında ekran kartları hep % 50 70 80 civarlarında gezer %100 kullanıldığını göremezsin o yüzden onu darboğaz olarak adlandırma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı