Travis_Bickle
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Meslek
- Öğrenci
- RAM
- 4+4 1333 Ram
- İşlemci
- Intel i5 3470
Böyle bir ilan buldum ancak satıcısı güven vermiyor çünkü aynı firmayı bir ay önce başka bir ilan için aramıştım ancak açan olmadı. Mesaj attım bot mesaj geldi ve soruma cevap vermedi. Ayrıca tamamen aynı fotoğraf ve açıklamalarla aynı ürünü iki kez ilana vermişler. İkisi de aynı gün ilana verilmiş. Birisi 800 lira. Linkteki ürün. Diğeri 930 lira yine tamamen aynı ürün. Bu yüzden şüpheye düştüm eski ilan olabilir falan diye. Bu bütçeye Ankara içinde başka ne önerebilirsiniz? İlan atarsanız sevinirim.
Bir de bende bozuk bir anakart vardı ancak tamirci tamir olmaz dedi ve sna Gigabyte anakart vereyim dedi. 1000 lira aslında ama sana 800 olsun dedi. O kartın modelini unuttum ama o da muhtemelen H61'dir. Her neyse bugün o eski bozuk anakartı almaya gideceğim. O dükkandan Gigabyte'ı 800'e alıp işi bitirsem mi yoksa Altındağ'a gidip ilandaki anakartı mı almalıyım? İlandaki anakartın işlemcisini 200'e falan satsam anakart 600'e geliyor öyle işte. Uğraşayım mı yoksa direkt gideceğim dükkandan Gigabyte'ı mı alayım? Şahsen uğraşmak istemiyorum çünkü telefonum yok bu yüzden hemen eve dönmeliyim. Gecikmemem lazım. Navigasyon da yok. Ne yapayım?
Bir de bende bozuk bir anakart vardı ancak tamirci tamir olmaz dedi ve sna Gigabyte anakart vereyim dedi. 1000 lira aslında ama sana 800 olsun dedi. O kartın modelini unuttum ama o da muhtemelen H61'dir. Her neyse bugün o eski bozuk anakartı almaya gideceğim. O dükkandan Gigabyte'ı 800'e alıp işi bitirsem mi yoksa Altındağ'a gidip ilandaki anakartı mı almalıyım? İlandaki anakartın işlemcisini 200'e falan satsam anakart 600'e geliyor öyle işte. Uğraşayım mı yoksa direkt gideceğim dükkandan Gigabyte'ı mı alayım? Şahsen uğraşmak istemiyorum çünkü telefonum yok bu yüzden hemen eve dönmeliyim. Gecikmemem lazım. Navigasyon da yok. Ne yapayım?
Son düzenleyen: Moderatör: