2. el hazır sistem vs toplama sistem

Hasan_5516

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. İki ayrı planım var sarı site ikinci el pc birinci planım bir de akçeden ekran kartı hariç kasa dizme planım var ekran kartını ise sarı siteden ikinci el olarak alacağım. Akçeden dizdiğim sistemin özellikleri:

İşlemci:Ryzen 7 7700 MPK(fanlı kutusuz işlemci)
Anakart:MSI B850 Gaming Plus.
Ekran kartı: Sarı site 4070 Ti Super (30.000TL)
Kasa:Corsair iCUE 3000D 750W 80+ Bronze.
RAM:Kingston Beast Fury 6000MHz DDR5 16 GB (X2)
SSD:şu anlık düşüncem yok önerebilecek olan varsa sevinirim(soğutucu muhabbeti falan nedir?)
Bunların hepsi 62.000 TL yapıyor ikinci el hazır sistem 65 k(pazarlıkla belki 62 olur) sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock gibi bir niyetiniz yoksa (olsaydı X serisi anakart almanız gerekirdi.) sıkıntı olmaz.
Niyetim FC 25 rdr 2 fs 25-24 gibi oyunlar oynamak ama ekran kartı hariç parçaların 0 olması beni düşündürüyor bir tarafta sâdece ekran kartı 2.el olan bir sistem diğer yanda full 2.el sistem ayrıca bana wifi lazım Ethernet çekemem

Niyetim FC 25 RDR 2 FS 25-24 gibi oyunlar oynamak ama ekran kartı hariç parçaların 0 olması beni düşündürüyor bir tarafta sâdece ekran kartı 2.el olan bir sistem diğer yanda full 2.el sistem ayrıca bana Wi-Fi lazım Ethernet çekemem

Gider sistemi denersiniz. Gerekli testleri yaptıktan sonra içinizde şüphe kalmaz. USB şeklinde Wi-Fi adaptörleri satılıyor onu alırsanız Wi-Fi sorununuz çözülür. İşlemci farkı yüzünden kesinlikle ikinci eldeki sistemi öneriyorum.

Gider sistemi denersiniz. Gerekli testleri yaptıktan sonra içinizde şüphe kalmaz. USB şeklinde Wi-Fi adaptörleri satılıyor onu alırsanız Wi-Fi sorununuz çözülür. İşlemci farkı yüzünden kesinlikle ikinci eldeki sistemi öneriyorum.
Anladım USB wifi adaptörü olarak ne önerirsiniz?

Anladım USB wifi adaptörü olarak ne önerirsiniz?

Yüksek hızlarla işiniz yoksa ve daha ucuz isterseniz;

.
Yüksek hızlarla işiniz yoksa ve daha u cuz isterseniz;
Peki bu ekran kartlarından hangisini almalıyım 1. 2. 3.?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı