Windows 10 kurarken disk görünmüyor

Dosya Ekleri

• IMG_7044.jpeg
    IMG_7044.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 6
Hocam dediğim gibi oldu o ayar açıkken disk gözükmüyordu AHCI çekince 0 MB'lik sürücü 0 gelmişti.

DVD'o.

Format atarken bilgisayar kapandı dediniz? Kendiniz mi gücü kestiniz yoksa sistem kendi mi yaptı?

Hocam dediğim gibi oldu o ayar açıkken disk gözükmüyordu AHCI çekince 0 MB'lik sürücü 0 gelmişti.

Unuttum: Windows yükleme sırasındaki sürücü görmemesi sonucu kurulan sürücüleri denediniz mi?

DVD'o.

Format atarken bilgisayar kapandı dediniz? Kendiniz mi gücü kestiniz yoksa sistem kendi mi yaptı?

Sistem kendi yaptı sanırım Wi-Fi şifresi girdim ve sigara içmeye çıktım geldiğimde kapalıydı 5-10 dakika bekledim açılmadı start verdim tekrar bu ekran geldi bu sefer de diskler gözükmüyordu DVD'den kastınız nedir tam olarak?

DVD'o.

Unuttum: Windows yükleme sırasındaki sürücü görmemesi sonucu kurulan sürücüleri denediniz mi?

Dediğinizi anlayamadım.

Sistem kendi yaptı sanırım Wi-Fi şifresi girdim ve sigara içmeye çıktım geldiğimde kapalıydı 5-10 dakika bekledim açılmadı start verdim tekrar bu ekran geldi bu sefer de diskler gözükmüyordu DVD'den kastınız nedir tam olarak?

Dediğinizi anlayamadım.

Sürücü dosyalarını yükleme ekranında sürücüleri yüklemeyi denediniz mi?
BIOS'a girip boot menüsünden bir ekran fotoğrafı alabilir miyim?

Eğer bahsettiğiniz buysa evet denedim.

Sürücü dosyalarını yükleme ekranında sürücüleri yüklemeyi denediniz mi?
BIOS'a girip boot menüsünden bir ekran fotoğrafı alabilir miyim?

Elbette bekleteceğim.

Buyurun hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_7045.jpeg
    IMG_7045.jpeg
    176,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7047.jpeg
    IMG_7047.jpeg
    322,5 KB · Görüntüleme: 6
Hocam sizi de yordum ama, tam emin olmak için son seçeneği deneyeceğiz:
UEFI boot kısmını (Legacy olması gerek)değiştirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı