Peki bu sağlık değerleri sıfırlatılabilir miSürekli okuma yazma yapılmamış sabit bir işte kullanılmıştır.
SMART verilerini silenler olabiliyor. Güvenlik kamerası için kullanılmış modellerde sıkça görülüyor zaten, silip satıyorlar.Peki bu sağlık değerleri sıfırlatılabilir mi
Bem harddiskim 2016 modeldi sağlığı%0 oldu ve ömrü bitti 2016 dan beri de kullanıyorum mesela 4 yıl gider miSMART verilerini silenler olabiliyor. Güvenlik kamerası için kullanılmış modellerde sıkça görülüyor zaten, silip satıyorlar.
Yinede oyun PC'sinden çıkma basit insanlar pek bulaşmaz. Onlardan Badsector'ü olmayan ve çalışma saatleri düşük, temiz bir model alsanız üzülmezsiniz. HDD'ler genel olarak uzun ömürlü oluyorlar zaten. Şahsen 2 kere almış bulundum ve halada temiz çalışı
Alinmaz, sifiri da alinmaz.
Modele ve önceki sahibinin kullanımına bağlı. Genel olarak Barracuda, WD Green gibi çöp olmayan modeller 30 bin saati geçiyorlar. Bendeki modelde geçti, günde 10 saat kullansanız 10 yıldan fazla oluyor.Bem harddiskim 2016 modeldi sağlığı%0 oldu ve ömrü bitti 2016 dan beri de kullanıyorum mesela 4 yıl gider mi
İçine Windows kurulmayacaksa, büyük oyun kurulmayacaksa sadece video müzik fotoğraflar ve benzer şeyler yapılacaksa alınır ama gidip de içine God of War: Ragnarok Last of Us part 2 falan atıp oynarsanız üzülürsünüz.
Modele ve önceki sahibinin kullanımına bağlı. Genel olarak Barracuda, WD Green gibi çöp olmayan modeller 30 bin saati geçiyorlar. Bendeki modelde geçti, günde 10 saat kullansanız 10 yıldan fazla oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.