Ekipmanlar iyi değil normal o yüzden yazmadım zaten
Ekipmanlar iyi değil o yüzden yazma gereği duymadım
Arkadaşınız biraz pazarlık yaparsa olabilir. Şahsen ben 30k ya AM5 sisteme geçerdim.
Ekipmanlar iyi değil normal o yüzden yazmadım zaten
Ekipmanlar iyi değil o yüzden yazma gereği duymadım
Evet benide o düşündürüyor çok fazla anlamıyorum da amaDDR4 bilemedim yani.
Evet beni de o düşündürüyor çok fazla anlamıyorum da ama.
Evet beni de o düşündürüyor çok fazla anlamıyorum da ama.
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tam 30800 TL tutuyor ekran kartını ikinci el 8000 civarına 6700XT alırsan ekipman alırsın ama bence sistemi böyle alman daha mantıklı.
2 kere ghosting çıktımıştı değişim ile 3, de sorunsuz çıkmıştıBu monitör de hayvan gibi ghosting yok muydu uzak duruyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.