2.el HP Victus 15 alınır mı?

furkank52

Femtopat
Daha fazla  
Dizüstünu 1 sene kullanmış. Stres testi değerleri nasıl cevaplarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20240827-WA0010.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20240827-WA0009.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20240827-WA0006.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kuruş?

Dizüstünu 1 sene kullanmış. Stres testi değerleri nasıl cevaplarsanız sevinirim.
İkinci el laptop almayı planlıyorsanız mid-range veya üst modellere bakmanızı öneririm. Casper Monster Victus veya MSI'ın alt modeelleri gibi seçenekler eğer kötü kullanıldıysa başınızı ağrıtır. En azından ASUS TUF veya mümkünse ROG serilerinden kendinize uygun model aramanızı öneririm.

GPU 30w mı ? Kesinlikle alınmaz.

Normalde ofis laptopu alacaktım 14k verip bir arkadaşım satıyordu ısrarla indirdim amacım zaten pek oyun oynamak değil masaüstü bilgisayarım var amacım ders ve internette surf yapmak

GPU 30w mı ? Kesinlikle alınmaz.
Neden açıklarmısın fazla anlamıyorum da ayrıca oyun oynamayı pek düşünmüyorum ofis bilgisayarı gibi kullanicam

30W 3050 demek RTX 2050 demek hocam. Ofis amacı istiyorsanız sıfır 5500U laptoplara bakarsanız daha sağlıklı olur ve paranız cebinizde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…