Dizüstünu 1 sene kullanmış. Stres testi değerleri nasıl cevaplarsanız sevinirim.
Kaça?Dizüstünu 1 sene kullanmış. Stres testi değerleri nasıl cevaplarsanız sevinirim.
İkinci el laptop almayı planlıyorsanız mid-range veya üst modellere bakmanızı öneririm. Casper Monster Victus veya MSI'ın alt modeelleri gibi seçenekler eğer kötü kullanıldıysa başınızı ağrıtır. En azından ASUS TUF veya mümkünse ROG serilerinden kendinize uygun model aramanızı öneririm.Dizüstünu 1 sene kullanmış. Stres testi değerleri nasıl cevaplarsanız sevinirim.
14k hocamKaça satıyor?
14k hocamKaç kuruş?
14k'ya
Normalde ofis laptopu alacaktım 14k verip bir arkadaşım satıyordu ısrarla indirdim amacım zaten pek oyun oynamak değil masaüstü bilgisayarım var amacım ders ve internette surf yapmakİkinci el laptop almayı planlıyorsanız mid-range veya üst modellere bakmanızı öneririm. Casper Monster Victus veya MSI'ın alt modeelleri gibi seçenekler eğer kötü kullanıldıysa başınızı ağrıtır. En azından ASUS TUF veya mümkünse ROG serilerinden kendinize uygun model aramanızı öneririm.
Neden açıklarmısın fazla anlamıyorum da ayrıca oyun oynamayı pek düşünmüyorum ofis bilgisayarı gibi kullanicamGPU 30w mı ? Kesinlikle alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.