2. el HyperX klavye vs Redragon

eleutherios75

Hectopat
Merhaba klavye almak fikrindeyim. Ucuz bir şeyler arıyorum da. Sizce ikinci el HyperX alloy FPS Pro mu almalıyım? Yoksa red Dragon K617 mi? Main oyunum CS.
Genel olarak FPS Pro nasıldır bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX hakkın bilgim yok fakat red Dragon K617'yi aktif olarak kullanmaktayım 2 sene olmak üzere ve fazlasıyla memnunum F/P bence tatmin ediyor.

HyperX hakkın bilgim yok fakat red Dragon K617'yi aktif olarak kullanmaktayım 2 sene olmak üzere ve fazlasıyla memnunum F/P bence tatmin ediyor.
Hyperx de onla aynı fiyata temizini ala biliyorumda hangisini alayım kararsız kaldim

K617 bu model bu arada normal demi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-17-17-10-06-458_org.tapaz.android.jpg
    Screenshot_2024-07-17-17-10-06-458_org.tapaz.android.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 21
HyperX'de onunla aynı fiyata temizini ala biliyorum da hangisini alayım kararsız kaldim.

Hocam ikisini de aynı standartlarda değerlendirirsen tabii ki HyperX daha iyi olur bence. Fakat ikinci el olduğu için dikkat etmelisiniz temiz olduğundan emin olun ama hiçbir türlü sıfır gibi olmayacak ne kadar temiz olursa olsun.

HyperX'de onunla aynı fiyata temizini ala biliyorum da hangisini alayım kararsız kaldim.

K617 bu model bu arada normal değil mi?

REDRAGON K617 Fizz Rgb Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (OYUNCU) Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki bu hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı